Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΙΠΡΑ Η Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ.


Συνήλθε σε συνέλευση η Ν.Ε του ΣΥΝ Ημαθίας και μάλιστα με διευρυμένη σύνθεση(;) και συζήτησε με τους αντιπροσώπους που μετείχαν στο 6ο Συνέδριο την όλη κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα μετά την αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας.
Η Ν.Ε εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά και αυτό που εμείς ξεχωρίζουμε είναι η εκίμηση ότι η αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας κινείται σε λάθος κατεύθυνση.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

-Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού Ημαθίας ομόφωνα στηρίζει την πολιτική απόφαση του Συνεδρίου.
-Καλεί τις πολιτικές κινήσεις του Νομού σε συνελεύσεις τους να συζητήσουν την πολιτική απόφαση.
-Εκφράζει τη λύπη της για τις όποιες αποχωρήσεις στελεχών και μελών από το Κόμμα. Θεωρεί ότι συνιστούν κινήσεις σε λάθος κατεύθυνση.
-Θεωρεί ότι σ’ αυτή την περίοδο της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων, το ζητούμενο είναι η ενότητα και όχι ο κατακερματισμός των δυνάμεων της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς.
-Καλεί τα μέλη, τους φίλους του ΣΥΝ και τους πολίτες της Ημαθίας στην κρίσιμη αυτή περίοδο σε εγρήγορση, σε αγωνιστικότητα, σε ενότητα και αλληλεγγύη προκειμένου να ανατραπούν τα σχέδια για την πιο βάρβαρη επίθεση που δέχεται τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία από την κυβέρνηση και τη λεγόμενη Τρόικα.
-Στα νέα εκλεγμένα όργανα του κόμματος εύχεται να λειτουργήσουν: «Με λογισμό και μ’ όνειρο», καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: