Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τους εργαζόμενους στη VENUS, στην Αλεξάνδρεια, επισκέφτηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Χρήστος Αλευράς
Τους εργαζόμενους  στο εργοστασιακό συγκρότημα VENUS, επισκέφτηκε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σάκη Τσίτση και τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Χρήστο Αλευρά.

Ο Σ. Τσίτσης, που είναι και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου  Νάουσας, τόνισε στους εργαζόμενους την...
ανάγκη οι προσεχείς τριπλές εκλογές να αντιμετωπιστούν με ενιαίο πολιτικό, και όχι κομματικό, κριτήριο ψήφου.

  Περιέγραψε με σαφήνεια την τραγική θέση στην οποία περιήλθαν  πλέον οι εργαζόμενοι  και την ανάγκη συσπείρωσής τους ώστε να μπορέσουν να  αντιμετωπίσουν την ακολουθούμενη πολιτική που τσακίζει όλες τις λαϊκές κατακτήσεις .
  Αναφέρθηκε επίσης στα άλλα εργοστάσια του τόπου μας που συγκεκριμένες πολιτικές τα καταδίκασαν σε μαρασμό, υπολειτουργία η ακόμα και στο λουκέτο.

 Ο δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αλεξάνδρειας και υποψήφιος Δήμαρχος Χρ. Αλευράς, περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα τη στάση  της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ταυτιζόμενοι αρνήθηκαν να συμπαραταχτούν στη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας και να υπερασπιστούν, ως όφειλαν, τη ύπαρξη και τη συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και συγκεκριμένα του εργοστάσιου  που βρίσκεται στο Πλατύ Ημαθίας.


 Ούτε καν ένα ψήφισμα για τα μάτια του κόσμου δεν ...φιλοτιμήθηκαν  να ψηφίσουν, πόσο μάλλον να αγωνισθούν αποφασιστικά για την σωτηρία μιας πλουτοπαραγωγικής πηγής για το τόπο μας, που εξασφάλιζε αξιόλογους οικονομικούς πόρους σε πολλούς δημότες μας  επί σειρά ετών, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρ. Αλευράς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: