Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Χειροπέδες σε χρυσαυγίτη γιατρό στη Θεσσαλονίκη

Επιγραφή "Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ" είχε στο γιατρείο του ο 57χρονος γιατρός. Στο σπίτι του βρέθηκαν από ναζιστικάσύμβολα και φωτογραφίες του Χίτλερ μέχρι μαχαίρια!

Συνελήφθη χτες το πρωί στην περιοχή της...
Νέας Μηχανιώνας, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 57χρονος γιατρός, ο οποίος είχε αναρτήσει στο ιατρείο του, επιγραφή με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο ιατρείο που έχει παραχωρηθεί στον 57χρονο γιατρό του ΕΟΠΥΥ από το δήμο Θερμαϊκού βρέθηκε επιγραφή, στην οποία αναγράφεται στη γερμανική γλώσσα το σύνθημα «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του γιατρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής. Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σημαία με ναζιστικά σύμβολα, δύο επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ.

Σε βάρος του 57χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: