Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟN ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

DSCN3498
Με τη συμμετοχή  δεκάδων Συλλόγων και ΕΛΜΕ και με  την μαχητική παρουσία δεκάδων εκατοντάδων εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του...
Υπουργείου Παιδείας. Κυβέρνηση ΕΕ και ΔΝΤ υιοθέτησαν για μια ακόμη φορά την βία και την καταστολή απέναντι στο εκπαιδευτικό κίνημα που υπερασπίστηκε τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτικοί  ψεκάστηκαν απωθήθηκαν και ξυλοκοπήθηκαν για να επιμορφωθούν τα «στελέχη» της «εκπαίδευσης», πιστοί υπηρέτες του μνημονίου της τρόικα των απολύσεων και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Τα «στελέχη- αξιολογητές της τρόικα» μεταφέρθηκαν τελικά κάτω από την προστασία των ΜΑΤ με ταξί μέσα στο υπουργείο δίνοντας με αυτή τους την επιλογή το περιεχόμενο της αξιολόγησης και της κυβερνητικής πολιτικής που δεν είναι άλλο από τη βία του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων που το υπηρετούν. Αποδοκιμάστηκαν έντονα  και όσα από τα «στελέχη» επέλεξαν να περάσουν μέσα από τα μπλοκ των διαδηλωτών.

 Μεταξύ άλλων ακούστηκαν και τα συνθήματα: «  Η ταξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά ακόμη και αν φέρετε όλα τα ταξιά», «Τα τρίκυκλα του 60 γίνανε ταξί, ήρθε η ώρα για την ανατροπή». Συνεχίζουμε!!!! Η Αξιολόγηση δε θα περάσει!!!! Κανείς απολυμένος εκπαιδευτικός στις 22 Μάρτη!!!!!













DSCN3501


DSCN3488


DSCN3487

http://www.paremvasis.gr/?p=3662

Δεν υπάρχουν σχόλια: