Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ- ΕΓΚΑΙΝΙΑ prive ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ !! ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ

Tη λαϊκή αντίδραση την φοβούνται και αυτό το ξέρουμε όλοι μας. Όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική από το ΠΑΣΟΚ τόσο θα αυξάνει η οργή και θα πυκνώνουν οι αντιδράσεις κατά των Υπουργών που την υλοποιούν.
Ο πολύς Λοβέρδος σκέφτηκε ότι για...να μην γίνει αποδέκτης λαϊκών αντιδράσεων στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Κερατέας, που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο, να γίνει η εκδήλωση prive!!
Ναι, καλά το διαβάσατε. Θέλει να κάνει τελετή εγκαινίων με προσκλήσεις και ήδη κυκλοφόρησαν 150 προσκλήσεις προς "θεσμικούς" παράγοντες της περιοχής αποκλείοντας το ...πόπολο από αυτή.
Η λίστα των προσκεκλημένων καταρτίστηκε από το Υπουργείο αφού πρώτα ζήτησαν κατάσταση ονομάτων από τον τοπικό Δήμο. Αυτή η ενέργεια είναι ενδεικτική του πανικού που διακατέχει την εξουσία.
Όμως, αυτή η ενέργεια ή καλύτερα η κουτοπονηριά του Λοβέρδου ή των συνεργατών του ή όποιων άλλων θέλησαν να προστατεύσουν τον Υπουργό τους πυροδοτεί ακόμα περισσότερο τη λαϊκή αντίδραση που με πρωτοβουλίες ετοιμάζουν μια θερμή υποδοχή στην κουστωδία του ΠΑΣΟΚ που θέλει να εμφανίσει έργο στην περιοχή.
Μια περιοχή που πνίγηκε στα χημικά επί σειρά μηνών, μια περιοχή που βίωσε την "σοσιαλιστική" καταστολή αλλά που τελικά νίκησε. Τους έδιωξε και έδειξε το δρόμο στην υπόλοιπη χώρα ότι μόνο με αγώνες και σύγκρουση κερδίζονται οι μάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: