Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ- ΤΩΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η εκκλησία έχει περιουσία και μάλιστα τεράστια. Όμως, δε θέλει να φορολογείται ούτε να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Όποιος βάζει ζήτημα να κρατικοποιηθεί η εκκλησιαστική περιουσία θεωρείται κατευθείαν ως εχθρός του έθνους!
Ο αρχιεπίσκοπος, ως γνήσιος εκφραστής αυτής της αναχρονιστικής δομής που ο στόχος της είναι να διαιωνίζεται παντί τω τρόπω πήγε ως το μακρινό Κατάρ για να βρει επενδυτές ώστε να αξιοποιήσει την περιουσία του.
Δείτε το ρεπορτάζ..
Ο επικεφαλής της Ελλαδικής Εκκλησίας μαζί με στελέχη της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται από χτες στην χώρα του Περσικού Κόλπου, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας μέσω επενδύσεων.

Είχε προηγηθεί πρόσκληση του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, με τον οποίο ο Ιερώνυμος αναμένεται να συζητήσει συνεργασίες ειδικά για επενδύσεις στον ενεργειακό κλάδο.

Ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τον Ελασσώνος Βασίλειο (πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής) και τον Δαυλείας Γαβριήλ (αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου) θα έχει -ανεπίσημες- συναντήσεις τόσο με την ηγεσία της αραβικής χώρας όσο και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αφού λύσατε όλα τα προβλήματα των πολιτών, ασχοληθείτε και με τα τις Εκκλησίας, είστε η ουρά του ΠΑΣΟΚ και με πολύ καλό τρόπο παίζεται το παιχνίδι τους αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες με διάφορες βλακείες, μια και δεν έχετε ούτε στοιχειώδη γνώση με τα τεκταινόμενα στην Εκκλησία, απλά είστε όλο μπλά-μπλά , φρού-φρού και αρώματα!!!