Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΈΣΗ «12» Ο Μ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Την βεβαιότητα ότι το θέμα της κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στον Αλιάκμονα, στην πολυσυζητημένη θέση 12, θα κλείσει την Παρασκευή (27/3), στην τελευταία συνεδρίαση του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων για αυτό το θέμα, εξέφρασε σε συνεδρίαση του δήμου Μελίκης, ο βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης.
Ο κ. Χαλκίδης τόνισε ότι το θέμα θα κλείσει θετικά, με την υπογραφή της σύμβασης, παρά τις αντιδράσεις των τριών μεγάλων δήμων της Ημαθίας. «Δεν μπορεί κανείς να φύγει από τον Σύνδεσμο, είτε θέλουν είτε δεν θέλουν» δήλωσε ο κ. Χαλκίδης αναφερόμενους στους δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας που αντέδρασαν.
Ο βουλευτής πρόσθεσε ακόμη ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί το έργο με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ και πρόσθεσε ότι τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Δάλλα τον στήριξε στο παρελθόν, τον ήθελε ξανά για πρόεδρο αλλά τον ανέτρεψαν οι δήμαρχοι. Βολές κατά των τριών μεγάλων δήμων εξαπέλυσε και ο δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης τονίζοντας ότι η διαφωνία τους είναι πρόσχημα για να μην προχωρήσει το έργο. «Άλλαξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου και ξαφνικά άρχισαν να έχουν διαφωνίες» πρόσθεσε ο κ. Καρέλης. Από τα πυρά του κ. Καρέλη δεν ξέφυγε και η δήμαρχος Βέροιας. "Μέχρι τώρα αψηφούσε την αρνητική απόφασή του δημοτικού συμβουλίου της. Τώρα θα κρυφτεί πίσω από αυτή" παρατήρησε ο δήμαρχος Μελίκης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ; ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ,
ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ,
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΎΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

1. ΡΕ ΧΑΡΗ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΐΟΝΤΕΣ - ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ;
2. ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΩΡΑ Ο "ΗΜΑΘΙΑΡΧΗΣ" ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ;
3. ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΟΥΖΑ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΛΑΛΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ;

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Πρρρρ σσσσ βρε
κατσικανιάρηδες
αιντα τα πράιτα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ο άσχετος γνωρίζω από τις εφημερίδες ότι το έργο για το οποίο γίνεται λόγος θα κοστίσει γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πάρα πολλά χρήματα. Γύρω στα 12 δις δραχμές για να καταλαβαίνουμε τι λέμε γιατί εμείς μεγαλώσαμε με τις δραχμές.
Αν ισχύει και εδώ ότι λένε ότι ισχύει σε όλα τα έργα τότε μιλάμε ότι ισχύει αυτό που έχει γίνει πλέον σλόγκαν: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

O ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΜΙΧΑΛΗ
ΦΤΑΣΑΜΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΜΙΧΑΛΗ
ΦΤΑΣΑΜΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.