Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

-Προαναγγέλει προσφυγή στην δικαιοσύνη
Αυστηρή ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης για την επιχείρηση απαξίωσης και διασποράς ψευδών ειδήσεων που γίνεται εσχάτως από ορισμένους συνδημότες και θεώρησε ότι ξεχείλισε το ποτήρι με την τελευταία ενέργεια του Θανάση Παπαδήμα που επισκέφθηκε όλα τα σχολεία της Αλεξάνδρειας και είπε ότι το νερό που πίνουν οι μαθητές είναι ακατάλληλο!
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας αντέδρασε αμέσως και κάλεσε στο γραφείο του όλους τους διευθυντές των σχολείων καθώς επίσης και τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων.
Σήμερα το μεσημέρι έγινε η συνάντηση και εκεί τους διαβεβαίωσε με κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο ότι το νερό που πίνουν και οι μαθητές, όπως και όλοι οι καταναλωτές, είναι απολύτως κατάλληλο προς πόση και αυτό πιστοποιείται από τις συνεχείς αναλύσεις που γίνονται και οι οποίες προβλέπονται από τους νόμους του Υπουργείου Υγείας.
Ακόμη, συμφώνησαν όλοι να ληφθούν δείγματα από όλα τα σχολεία παρουσία των διευθυντών ώστε να λήξει το ζήτημα και να πάψει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.
Τέλος, ο Κώστας Ναλμπάντης παρέδωσε στον καθένα από τους παρισταμένους έναν φάκελο με όλες τις αναλύσεις που έγιναν κατά το 2008 ως σήμερα ώστε να μορφώσουν άποψη άπαντες.
Επίσης, προανήγγειλε ότι η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας επιφυλάσσεται να κινηθεί δικαστικά έναντι οποιουδήποτε, και του Θ. Παπαδήμα, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 26 Μαρτίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To πρωϊ γιατί δεν είναι κανένας από τους Δημοτ.Συμβούλους που άνοιξαν καταστήματα και είναι πρόεδροι ,αντιδήμαρχοι κλπ.στο Δήμο; Για ποιό λόγο πληρώνονται;ια να δουλεύουν στην επιχείρησή τους; Και οι Δημότες που θα τους βρίσκουν για τα προβλήματά τους;

Ανώνυμος είπε...

Aπίθανος είσαι ρε φίλε. Αντί να σηκώσεις σχόλιο για τον παπού που θέλει να γεμίσει πανικό τον κόσμο με το νερό και να πεις μπραβο στον Ναλμπάντη εσυ λες για το αν ειναι το πρωι στα γραφεία τους ή όχι. Εσυ που πήγες το πρωί στο δημαρχείο σε εξυπηρέτησαν ή οχι; Ποιος πρέπει να σου δώσει πιστοποιητικό ο Μιχαλακάκης ή ο Ανεσίδης; Τι διαβάζουμε ρε μεσημεριάτικα.

Ανώνυμος είπε...

Nαλμπάντη τράβα του και μια μήνυση του Παπαδήμα να βάλει μυαλό. Δεν μπορεί αυτός να γυρίζει απο δω και απο κει και να λεει πράγματα που δεν στέκουν. Στείλτον στον εισαγγελέα να τα πει.

Ανώνυμος είπε...

aytoi oi grafikoi prepei kapoia ora na teleionoyn. ti kanei o dimarxos kai toys anexete? Ola exoyn orio.

Ανώνυμος είπε...

Αν το μόνο θέμα που έχεις για να πας στο Δήμο είναι ένα πιστοποιητικό, σε συμβουλεύω να απευθύνεσαι στο ΚΕΠ. Και βεβαίως έχω την απαίτηση να βρίσκω στο Δήμο κάποιον που πληρώνεται με 2000 Ευρώ το μήνα , για να μου λύσει το πρόβλημα. Όσον αφορά το θέμα του νερού ,επειδή δεν έχω γνώση , πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Γιατί τα Σ/Μ κάνουν χρυσές δουλειές από την πώληση εμφιαλομένου νερού; Κάτι σημαίνει αυτό.