Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΔΕΗ

Την Τρίτη 3/3/2009 στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπάμπη Γκιόνογλου με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Βέροιας της ΔΕΗ κ. Κοτσιαμπασόπουλο.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Σάκης Κούγκας και οι πρόεδροι του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Αλεξάνδρειας και Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας,
Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του Γραφείου Αλεξάνδρειας της ΔΕΗ στη Βέροια. Ο κ. Δήμαρχος καθώς και οι λοιποί παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με την απόφαση της ΔΕΗ. Ο δήμαρχος τόνισε ότι είναι ευθέως αντίθετος με αυτή την απόφαση της ΔΕΗ και η οποία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στους πολίτες που είναι εξ αντικειμένου καταναλωτές της επιχείρησης και οι οποίοι για ότι θα χρειάζονται θα πρέπει να καταφεύγουν στην Βέροια. Αυτή η απόφαση, είπε ο Μπ. Γκιόνογλου, θα πρέπει να ανατραπεί, να το δει το θέμα η διοίκηση ξανά και να επαναλειτουργήσει το κατάστημα της ΔΕΗ στην Αλεξάνδρεια όπως ήταν και πριν.
Από την πλευρά του, ο κ. Κοτσιαμπασόπουλος ανέφερε πως αυτός είναι ο κεντρικός σχεδιασμός της ΔΕΗ και επομένως δεν μπορεί να αποφανθεί τίποτα άλλο μόνος του. Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε να απευθυνθεί σε κάθε αρμόδιο φορέα για να ασκηθεί η απαραίτητη πίεση στη ΔΕΗ, ώστε να ανατραπεί η απόφασή της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Δήμαρχος θα στείλει το ανάλογο έγγραφο στη ΔΕΗ δημοσιεύστε το για να το δούμε κι εμείς.Μη δημοσιεύετε Κύριε Μόχλα τις φωτογραφίες και τα νταβατούρια.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.