Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΛΟΥΤΡΟΣ

Στην φωτογραφία βλέπετε τον αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Νίκο Ανεσίδη με τον εργολάβο που αποκαθιστά τον χώρο δίπλα στον δρόμο Αλεξάνδρειας Λουτρού όπου εντός των επόμενων εβδομάδων θα αρχίσουν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες του Ποδηλατόδρομου.
Όπως είναι γνωστό το έργο αυτό είχε σταματήσει γιατί η ανάδοχος εταιρεία που πέρασε τις οπτικές ίνες έκανε μια τομή και αφού ολοκλήρωσε το έργο έπρεπε να αποκαταστήσει τον ποδηλατοδρόμο ώστε να πέσει ο ασφαλτοτάπητας.
Σήμερα το πρωί άρχισαν οι σχετικές επεμβάσεις και δρομολογείται πλέον η ολοκλήρωση και αυτού του έργου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Gavardinas ti exei na pei tora. O Papadimas? O podilatodromos den einai pou elegan oti den exei ginei tipota? Tora?

Ανώνυμος είπε...

Για φωτογραφία πρώτοι είναι όλοι.Φυσικά θα παραδοθεί πριν τις Δημοτικές Εκλογές το έργο που είχαν τάξει πριν 4 χρόνια. Μήπως είχαν πει και για ποδηλατόδρομο Αλεξάνδρειας - Σχοινά; Μήπως , μήπως , μήπως...Η εφημερίδα σας και το blog σας μπορούν να κάνουν μια έρευνα και το αποτέλεσμα μεταξύ λόγων και έργων της Δημοτικής μας αρχής.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάνουν έργα βγαίνουν κάποιοι και λένε ότι τα κάνουν για προεκλογικά παιχνίδια. Όταν δεν κάνουν τους λένε ανίκανους.
Διαλέξτε τι θέλετε. Παραλογισμός είναι αυτό το πράγμα. Μόλις έχουμε μπει στο 2009 και λένε ορισμένοι ότι έχουμε προεκλογική χρονιά. Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Προς διοίκηση δήμου Αλεξάνδρειας
Κάντε έργα και αφήστε τους να λένε. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει τι γίνεται. Δεν τρώει σήμερα κανένας παραμύθι. Ο κόσμος θέλει έργα και αν τα τα δει τότε θα ψηφίσει ξανά Γκιόνογλου για δήμαρχο