Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ Ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

-ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ;
Απόλυτα πετυχημένη η εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Βέροια με τον Παπανδρέου να βλέπει έναν έναν τα στελέχη του κόμματος. Μάθαμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε απασχολήσει τον υπεύθυνο του οργανωτικού- και ευλόγως- κ. Αποστολόπουλο για την σύνθεση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Εικάζω ότι τα μέλη του συγκεκριμένου οργάνου είναι πάνω από 300 και κάποια στιγμή έπεσε η πρόταση ότι καλό θα είναι να αποκλειστούν μερικοί για να μην υπάρξει συνωστισμός.
Αποκλείστηκαν οι Συντονιστικές Επιτροπές και εκπροσωπήθηκαν από τους γραμματείς και τους αναπληρωτές τους.
Ωστόσο, όλοι παρατηρήσαμε ότι ήταν μέσα στην αίθουσα πάνω από δέκα (10) άτομα που δεν είχαν την θεσμική κατοχύρωση να είναι. Δηλαδή δεν δικαιούνταν να είναι εκεί και ήταν γιατί είτε είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ή γιατί δεν λειτούργησε η ΠΟΡΤΑ όπως σε μια περίπτωση που γνωρίζω.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ιδού μερικοί που δεν είναι μέλη του Νομ. Συμβουλίου: Ιωαννίδης Γ., Αργιαντόπουλος Μ., Σπινθηρόπουλος Δ., Τζαφέρης Κ., Ελευθεράκης Ι., Μουρατίδης Χ., Διαμαντόπουλος Κ., Κώστογλου Σ., Ορδουλίδης Ν.
Τελικά τι έγινε;
Αποκλείστηκαν οι συντονιστικές και πήραν μέρος οι κολλητοί και οι παρατρεχάμενοι των υψηλά ισταμένων στον τοπικό κομματικό μηχανισμό;
Ποιος το αποφάσισε; Και γιατί επιτράπηκε σε όλους αυτούς η είσοδος και όχι στην συνοδό ενός δημοσιογράφου που πήγε στην εκδήλωση από την Αλεξάνδρεια;
Αλλά, το είπαμε: Το καθεστώς των κολλητών και παρατρεχάμενων και συνεργατών ζει και βασιλεύει.
Τα ξέρουν αυτά στην Αθήνα ή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου; Απάντηση έχω και ως εκ τούτου το ερώτημα είναι ρητορικό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΕΛΛΙΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΕΙΣ... ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Oι άνθρωποι αυτοί Χάρη δεν βάζουν μυαλό. Σκέψου να ξαναγίνουν κυβέρνηση τι θα κάνουν. Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος ο δικός μας τα έκανε σκατά που τους φοβήθηκε και σήκωσαν κεφάλι τα πασοκάκια που έγιναν με δυο δάχτυλα λίπος και απέκτησαν χοληστερίνη στα χρόνια που κυβερνούσαν.
Δεν είχαν δεύτερο παντελόνι και τώρα καπνίζουν πούρα δεκάδων ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Mα είναι δυνατόν να έχετε την απαίτηση να μείνει απέξω ο Μπενέλο και και οι άλλοι; Καθόλου χιούμορ δεν έχετε;
Πάρτε το απόφαση ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Καλά το λες Μόχλα ότι υπάρχει καθεστώς των κολλητών. Έφυγε ο Μιχάλης και θέλει να πάρει τη θέση του ο Τάσος και οι άλλοι. Ευτύχώς ο Πατριάρχης γέρασε πολύ και δεν έχει απαιτήσεις. Κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ. ΗΘΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ.
ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΕΤΑΙ.