Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Το Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" (http://www.denplironodenplirono.com/), ως αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού λαϊκού Κινήματος, και σάρκα από τη σάρκα των αγωνιζόμενων αυτής της κοινωνίας, στηρίζει και συμμετέχει με δεκάδες μέλη του, στην Κατάληψη του Μηχανογραφικού της ΔΕΗ από τους εργαζόμενους.
...
Καλούμε όλο το λαό να συμμετέχει και να σταθεί αλληλέγγυος στον αγώνα αυτό, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια, αγώνας για την ίδια τη ζωή.
Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις ενάντια στα ληστρικά χαράτσια, της κατοχικής κυβέρνησης της τρόικα και των μνημονίων, μετά από μια σειρά κινητοποιήσεων σε ΔΕΗ και εφορίες περιοχών της Αθήνας και της επαρχίας καθώς και στα κεντρικά (Χαλκοκονδύλη).
Ας δώσουμε όλοι μαζί σε αυτή τη συμμορία, των κυβερνώντων και των αφεντικών τους μεγαλοεργολάβων και τραπεζιτών, ένα ηχηρό χαστούκι, που θα είναι η απαρχή της ανατροπής τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (Ταύρος, οδός Πειραιώς 247, στο ύψος της Χαμοστέρνας).
-ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!
-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: