Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Γιάννη Μαγκριώτη, υφυπουργό Υποδομών για την δήθεν μείωση των διοδίων που θα έκανε η κυβέρνηση. Πριν από 4 μήνες ο κύριος υφυπουργός είχε προαναγγείλει μείωση διοδίων. Προφανώς δεν είχε… ρωτήσει τον Μπόμπολα… κι όσους εκμεταλεύονται τα...διόδια γιατί βγήκε την Παρασκευή και ανερυθρίαστα είπε: «δεν έχω αναγγείλει ποτέ μείωση».

Παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια του πολιτικού ανδρός:

Μαγκριώτης 7 Φεβρουαρίου 2011: «Μιλάμε ακόμη και για περισσότερο από 50% μείωση, στα υπό κατασκευή τμήματα και σε κάθε περίπτωση θα έχουμε συνολικά μείωση των διοδίων και στα υπό κατασκευή τμήματα η μείωση αυτή θα είναι δραστική».

Μαγκριώτης 8 Ιουλίου 2011: «Δεν έχω αναγγείλει ποτέ μείωση. Δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι εμείς είχαμε πει ότι θα μειωθούν τα διόδια. Είχαμε πει ότι υπάρχει ετοιμότητα και μπορούν πριν το Πάσχα να μειωθούν, αλλά για να μειωθούν υπάρχει μία προϋπόθεση που απορρέει από τις συμβάσεις του 2007, ότι πρέπει να συμφωνήσει και η ιδιωτική πλευρά».

κεντρί

Δεν υπάρχουν σχόλια: