Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Παρέμβαση ετοιμάζονται να κάνουν οι αντιφασίστες στην Καρδίτσα με αφορμή το τριήμερο κάμπιγκ που ετοιμάζονται οι "Αυτόνομοι εθνικιστές" στη λίμνη Πλαστήρα.
Δείτε την ανακοίνωση και όσοι μπορείτε να βοηθήστε...Στις 29, 30 και 31 Ιουλίου οι «αυτόνομοι εθνικιστές» θα κατασκηνώσουν στη λίμνη Πλαστήρα για 3η συνεχή χρονιά!
Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν σηκώσει κεφάλι σε διάφορες πόλεις, αλλά και επειδή θεωρούμε απαράδεκτο να συνεχίζουν να συγκεντρώνονται αναπάντητα, κατοχυρώνοντας την άθλια γιορτή τους, κάποιοι σύντροφοι στην Καρδίτσα αποφασίσαμε να ανοίξουμε το θέμα στην πόλη και καλούμε σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7 στις 5 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ,
με σκοπό να πραγματοποιηθεί πορεία στο κέντρο της πόλης με μοίρασμα κειμένου κ.τ.λ. και αν δημιουργηθεί μια αξιοπρεπής δυναμική να ανέβουμε στην περιοχή της λίμνης, να παρέμβουμε στα γύρω χωριά και να διαλύσουμε τη φασιστοφωλιά τους!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"...