Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών & Αφήγησης θα πραγματοποιήσει τριήμερο δημιουργικής απασχόλησης και παραστάσεων στο Μικρό Θέατρο στο Δημοτικό Άλσος (Παπάγου) στις 26, 27 και 28 Αυγούστου 2011.....
Με αυτόν τον τρόπο ξαναζωντανεύει ένα θέατρο που βρίσκεται σε αδράνεια από το 1982. Πρόκειται για το μικρό θέατρο στο Άλσος (Παπάγου), πίσω από τον Παιδικό Σταθμό. Η είσοδος προς το θέατρο γίνεται από τον κατηφορικό δρόμο δίπλα στον Παιδικό Σταθμό ή από τον οικισμό Παπάγου.

Το τριήμερο περιλαμβάνει δημιουργικές ασχολίες μικρών και μεγάλων από το πρωί ως βράδυ με τρίωρο μεσημεριανό διάλειμμα. Συγκεκριμένα, ζωγραφική, κατασκευές, θέατρο σκιών, αφηγήσεις παραμυθιών, ποίηση κ.α., αλλά και παραστάσεις από τα ίδια τα παιδιά.Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όποια παιδιά ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος παρακαλούμε να στείλουν email στη διεύθυνση dipethever@yahoo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με τα πλήρη στοιχεία τους, τα στοιχεία του κηδεμόνα τους, καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Επίσης όσοι διδάσκουν ή φοιτούν σε σχολές Καλών Τεχνών ή σε Τμήματα Καλλιτεχνκών(ζωγραφική, κατασκευές, βιτρώ, κόσμημα κ.α) και επιθυμούν να συμμετέχουν, ως εθελοντές, παρακαλούμε να αποστείλλουν τα στοιχεία τους κατά τον ίδιο τρόπο.

Πληροφορίες: τηλ. 2331078140 & 2331078142.

Δεν υπάρχουν σχόλια: