Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!

Κάτοικοι του Πλατέος συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κ. Κιορογλίδη και τον αντιδήμαρχο της Ενότητας Πλατέος Σ. Ανδρονίδη πήγαν σήμερα το πρωί στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για να συναντήσουν τον διευθυντή κ. Καρτσιώτη ώστε να μάθουν την αιτία που τον ώθησε να προτείνει στο Υπουργείο την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος.
Ο κ. Καρτσιώτης, που είναι ο...ιθύνων νους της απόφασης, αφού απέφυγε τη συνάντηση τελικά αναγκάστηκε να δεχτεί τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους αλλά αρνήθηκε να τους δώσει το έγγραφο που περιλαμβάνει το σκεπτικό της κατάργησης!!
Αρνήθηκε ένας δημόσιος λειτουργός να δώσει στους εκπροσώπους της Δημοτικής κοινότητας ένα δημόσιο έγγραφο και τους είπε προκλητικά ότι "αν το θέλετε τότε μπορείτε να το πάρετε με εισαγγελική παραγγελία".
Ναι, αυτός ο δημόσιος λειτουργός αρνήθηκε σε πολίτες ένα δημόσιο έγγραφο. Ουσιαστικά δηλαδή ο στόχος των κατοίκων δεν πέτυχε αφού δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση και αυτή πρέπει να επιδιωχθεί με άλλον τρόπο. Εδώ πρέπει να φανούν όλοι αυτοί που διατείνονται ότι στηρίζουν τον αγώνα των κατοίκων και του δήμου συνολικά ώστε να κάνουν παρέμβαση με την πολιτική τους ιδιότητα για να εξασφαλίσουν το σκεπτικό της ανατροπής του ΦΕΚ του Μαρτίου του Υπουργείου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ???????
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

αφου δημαρχε εχουμαι δυο σχολεια που καλυπτουν το μαθητικο δυναμικο το πλατυ θα εχει ενα ανετο λυκειο εσυ δημαρχε ζητησες να κτισουν σχολειο καινουργιο σε τετοιες εποχες δεν γινονται αυτα

Ανώνυμος είπε...

το 2006 ζητηθηκε να γινει νεο σχολειο που τα οικονομικα δεδομενα ηταν τελειος διαφορετικα καθως και το συστημα εκπαιδευσης...οσο για το γραφειο της δευτεροβαθμιας στη Βεροια πηγαμε και μας ειπε ο κυριος Φλιτιουρης οτι ειναι πολιτικη σκοπιμοτητα και οτι θα πρεπει να παμε στο γραφειο της δευτεροβαθμιας στην Θεσσαλονικη.