Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Οι Θεσσαλονικείς "αγκάλιασαν" τους εργαζόμενους στα Applebee's

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων, αλλά και των τουριστών, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των εργαζομένων στα Applebee's να διαχειριστούν οι ίδιοι το εστιατόριο για να μην χάσουν τη δουλειά τους...
"Ευχαριστούμε τον λαότης Θεσσαλονίκης, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αγανακτισμένους και τους αλληλέγγυους", τονίζουν οι εργαζόμενοι στα Applebee's της Λεωφόρου Νίκης, "που στηρίζουν καθημερινά με κάθε μέσο, την προσπάθειά μας, σε αυτό τον δύσκολο, αλλά αποφασιστικό αγώνα μας. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη όχι μόνο από Έλληνες, αλλά και από τουρίστες από όλο τον κόσμο που έρχονται στη χώρα μας για διακοπές".
Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων αποφάσισε να βάλει λουκέτο και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και δύομιση μήνες, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αυτοδιαχείριση του καταστήματος.
Κάλεσαν μάλιστα τους κατοίκους της πόλης να τους βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Ήδη, όπως φαίνεται, το κάλεσμά τους έχει βρει αντίκρισμα, αφού σχεδόν καθημερινά το εστιατόριο είναι γεμάτο από κόσμο.
Απόψε μάλιστα, μετά τις οκτώ, διοργανώνουν ρεμπέτικο γλέντι και καλούν τους Θεσσαλονικείς να διασκεδάσουν όλοι μαζί

Δεν υπάρχουν σχόλια: