Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ- ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ


Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Αλεξάνδρειας Νίκος Σαρακατσάνος δεν μας είχε συνηθίσει, δε μας είχε δείξει δείγματα ότι χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους. Κι όμως, στη..
συνεδρίαση της Τετάρτης ο Ν. Σαρακατσάνος είχε μια έντονη λογομαχία με τον σύμβουλο της πλειοψηφίας Αρ. Ματσούκα στην οποία ακούγονται πράγματα που είναι ...ενδιφέροντα.
Προηγουμένως, ο κ. Σαρακατσάνος είχε μιλήσει σε έντονο ύφος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Γκιουρτζή χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Φαίνεται να έτυχε σε κακή μέρα ο σύμβουλος...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον αδικει τον Σαρακατσανο το σχολιο σου.

Ανώνυμος είπε...

Γελοία πράγματα! Ο κ Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και οι αρχηγοί των παρατάξεων φέρουν ευθύνη για το κατάντημα αυτό. Ο Δήμος μας έχει ένα σωρό προβλήματα, οικονομικά, περιβαλλοντικά, τάξις στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, που έχουν καταλειφθεί από τους καταστηματάρχες των καφετεριών, τα πάρκα βρωμάνε, οι κάδοι των απορριμμάτων το ίδιο, οι αντιδήμαρχοι κλισμένοι στα γραφεία τους σαν φοβισμένοι, τα δένδρα ξεραίνονται στην πλατεία δυτικής Μακεδονίας, και κανείς δεν νοιάζεται για τίποτε, στα πανηγύρια όμως και στις κάθε είδους εκδηλώσεις πρώτοι όλοι καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια!! Και έρχεται και το κάθε Δημοτικό Συμβούλιο να μας δείξει πόσο ανίκανοι είναι, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, και να σκύψουν στα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Βεβαίως το μεγάλο πρόβλημα , λέγετε Δήμος Μελικής, όπου εκεί φαίνετε γινότανε χαμός από κάθε άποψη, όμως αυτά και όσα άλλα ακούγονται, θα τα λύση η δικαιοσύνη, προς τι λοιπόν κάθε φορά τόση φαγωμάρα? Ας πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι αρμόδιοι, και να σταματήσουν να γελοιοποιούνται επιτάλους!!