Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας – Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, συνεπής στη δέσμευσή της ότι η Εικαστική Έκθεση μπορεί και πρέπει να γίνει θεσμός για την Ημαθία, διοργανώνει για δέκατη τρίτη ( 13η ) συνεχή χρονιά, έκθεση για τους εικαστικούς του τόπου μας -οι προηγούμενες (12) πραγματοποιήθηκαν από τη Δ/νση Πολιτισμού της Ν.Α. Ημαθίας-
Όσοι και...όσες - ζωγράφοι, αγιογράφοι, φωτογράφοι, γλύπτες, κατασκευαστές ψηφιδωτών, βιτρό, κ.λ.π. - ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μητροπόλεως 44, 5ος όροφος, τηλέφ. 23310-71677 και 23313 -50172 μέχρι 29 Ιουλίου 2011.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι τα έργα που θα παρουσιαστούν να μην έχουν εκτεθεί τα προηγούμενα έτη.
Η Έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για αρκετό διάστημα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού και όχι μόνο να την επισκεφτούν και να γνωρίσουν οι μαθητές μας τους εικαστικούς και το έργο τους.
Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας πιστεύει ότι αυτή η προσέγγισημαθητών, εικαστικώνθα προσφέρει πολλά.
Λεπτομέρειες για τον ακριβή τόπο της έκθεσης, το χρόνο διάρκειάς της, την ημέρα και ώρα των εγκαινίων, και γενικά ότι αφορά την έκθεση, θα ακολουθήσουν με νεότερο έγγραφο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας;
Μήπως θα ήτανε καλύτερα το εν λόγω τμήμα να ασχοληθεί με τα - μάλλον - άλυτα προβλήματα που απασχολούνε την κοινωνία μας, ιδίως αυτούς τους δύσκολους καιρούς;
Θα ήτανε καλύτερα οι Δήμοι να συνεχίζουνε την πρωτοβουλία σαν οι πλέον αρμόδιοι.