Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Πανελλαδική Ανθρώπινη αλυσίδαΣ
Αλεξανδρούπολη εώς...την Ηγουμενίτσα και μέχρι την Αθήνα και Σπάρτη,καθώς και σε όλα τα νησιά, καλύπτωντας όλο το Εθνικό Δίκτυο καθώς και παράπλευρους δρόμους.....
Ζητούμε από όλο τον κόσμο να βγει στον δρόμο και να συμμετέχει απλά απλώνοντας τα χέρια του και ενώνοντας τα με αυτά του συνανθρώπου του, σχηματίζοντας μια τεράστια αλυσίδα.

Το μήνυμα που θέλουμε να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο, είναι το
" Δεν ήρθαμε εδώ για να γκρεμίσουμε όσους μας ισοπέδωσαν αλλά ήρθαμε για να τους δείξουμε ότι δεν πέσαμε".
Είμαστε ενωμένοι όλοι ενάντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα ονειρά μας. Δείχνουμε ότι είμαστε εδώ, όλοι μαζί,

προβληματισμένοιοχι μόνο για τα προσωπικά μας προβλήματα αλλά και αυτά του συνανθρώπου μας. Μια κίνηση που σκοπός της είναι να φέρει όλους τους πολίτες στον δρόμο, να γίνουμε ένα και να τους δείξουμε ότι είμαστε αγανακτισμένοι, αποφασισμένοι και πάνω απο όλα συνηδειτοποιημένοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε και να χτίσουμε ενα καλύτερο μέλλον.

Η αλυσίδα αυτή θα δημιουργηθεί στην βοηθητική λωρίδα κατα μήκος της Εθνικής οδού, διότι σκοπός της δεν είναι η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας. Τα 3 κομμάτια της αλυσίδας (Ορεστιάδα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα κ Θεσσαλονικη - Ηγουμενίτσα - Αθήνα κ Σπάρτη - Αθήνα ) θα καταλήγουν στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά απο το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ας μην τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι μας διέλυσαν αλλά ας τους δείξουμε ότι μας κάναν ακόμα πιο δυνατούς κι ακόμα πιο ενωμένους.

Χαμένος άλλωστε δεν είναι αυτός που έχασε μια μάχη αλλά αυτός που δεν μπορεί να δώσει.

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί αναλυτικά το πρόγραμμα και τα σημεία συνάντησης για τον κάθε νομό καθώς και στην πορεία όλες οι εκδηλώσεις που θα δημιούργουνται στους σταθμούς ανάπαυσης κατα μήκος του Εθνικού Δικτύου.
(Ορεστιάδα - Θεσσαλονίκη & Θεσσαλονικη - Ηγουμενιτσα & Θεσσαλονικη - Αθήνα & Σπάρτη -Αθήνα ). Όλες οι αλυσίδες θα καταλήγουν στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά από την Βουλή. (KATA MHKΟΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ!!! ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)!!!

τις 3 Σεπτεμβρίου καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στην ανθρώπινη αλυσίδα που θα ενώσει όλη την Ελλάδα απο άκρο σε άκρο. Από την

Δεν υπάρχουν σχόλια: