Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΤΖΩΡΤΖΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΣΟΥ

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Χ. Καφτεράνη στην ΠΕΛΛΑ TV ο τέως στενός συνεργάτης του δημάρχου Νάουσας Τ. Καραμπατζού, ο Γιώργος Πάτσος (φωτ.) έκανε την εξής αποκάλυψη, δείγμα του πολιτικού αμοραλισμού που διακατέχει τους σύγχρονους πολιτικούς ή αυτοδιοικητικούς παράγοντες.
Ο κ. Πάτσος εμφάνισε μια επιστολή του δημάρχου με ημερομηνία...
..Ιουνίου του τρέχοντος έτους η οποία είχε ως παραλήπτες τον πρόεδρο και την επιτροπή αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης και τον γραμματέα του κόμματος Σ. Ξυνίδη. Αυτή η επιστολή κοινοποιήθηκε και προς την ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ και από κει την πήρε, όπως είπε.
Σε κάποιο σημείο της επιστολής ο δήμαρχος Νάουσας, που εκείνο το διάστημα πάσχιζε να χριστεί υποψήφιος από τον κομματικό του χώρο, έγραψε ότι αυτός και η παράταξή του φέρθηκαν με άκρως κομματικό πατριωτισμό και καταψήφισαν την πρόταση του Νεοδημοκράτη Β. Τζώρτζη που πρότεινε την πολιτική καταδίκη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την υπογραφή του Μνημόνιου.
Τόνιζε ότι σε αντίθεση με τον δικό του κομματικό πατριωτισμό οι κ. Ιωσηφίδου και Πάτσος συντάχθηκαν με την πρόταση του Νεοδημοκράτη Τζώρτζη και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψιν της η επιτροπή αξιολόγησης και να του δώσει το χρίσμα όπερ και εγένετο.
Το τραγελαφικό της κατάστασης, όπως είπε και ο Γ. Πάτσος, είναι ότι μετά από λίγες μέρες ο κ. Καραμπατζός δέχτηκε εν χορδές και παιάνοις τον Νεοδημοκράτη Β. Τζώρτζη στην δημοτική του παράταξη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ξεχνώντας την αντικυβερνητική παρέμβαση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της Νάουσας.
Είναι προφανές ότι για να επιτευχθεί ο στόχος του κάθε πολιτικού και ιδιαίτερα αυτών που κατέχουν και νέμονται την εξουσία μετέρχονται όλων των μέσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: