Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ Ο Γ. ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ


Πήρε την απόφασή του ο Γιάννης Απατσίδης, νυν δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας με την ελάσσονα μειοψηφία και ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Μπ. Γκιόνογλου.
Ο Γ. Απατσίδης, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης το 2006, μετά από πολυήμερο προβληματισμό κατέληξε στην απόφαση να δώσει το "παρών" και σ΄ αυτή την εκλογική μάχη με το κριτήριο της πολιτικής εγγύτητας στο πρόσωπο του νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας.
Είναι σαφές ότι η απόφαση του..
..Γ. Απατσίδη ενισχύει το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αλεξάνδρειας και τον βοηθάει στο να περιορίσει τις διαρροές που έχει από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που ήταν υπό την ομπρέλα της δημοτικής παράταξης του Δ. Παράσχου.
Περισσότερο ρεπορτάζ γύρω από την ονοματολογία των παρατάξεων των δυο βασικών διεκδικητών της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας στο φύλλο της Δευτέρας της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως συμφωνω και επαυξανω.Φοβαμαι μηπως ετσι χασουν και τους φιλους που του απεμειναν.! θα δειξει!

Ανώνυμος είπε...

gianni gera kai me tsampouka tous etsouxe merikoys pou minane sto pagko ...kali epitixia stin sigouri niki

Ανώνυμος είπε...

Στον πρώτο που σχολιάζει ότι ο Γκιόνογλου διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώ:
Για βάλ' τα κάτω και σκέψου...
Μήπως ο Γκιόνογλου, επέφερε το πιο σοβαρό πλήγμα στο εσωτερικό της Ν.Δ. και όχι στο ΠΑΣΟΚ;
Για δες φίλε τα χάλια της Ν.Δ. στην μετά Δημούλη εποχή.
Για δες, μήπως ο Γκιόνογλου με τις έξυπνες επιλογές καταφέρνει επί τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όχι απλά να συντηρεί το ρήγμα στο εσωτερικό της Ν.Δ. αλλά να το διευρύνει ακόμα περισσότερο;
Θεμιτή - θεωρητικά - η πίκρα ενός "ορθόδοξου πασόκου" για το ανακάτεμα με τους μπλε υποψηφίους, αλλά ξεπερασμένη από την πραγματικότητα.
Αν στο πασοκ επιμένατε να παραμένετε εντός των τειχών, όχι κυβέρνηση δεν θα βλέπατε αλλά ούτε Κοινοτάρχη δεν θα εκλέγατε.
Εδώ το πασοκ στηρίζει Τατούλη και εσείς ακόμα δυσφορείτε για το αν ο Γκιόνογλου έχει δεξιούς στο ψηφοδέλτιο του ή όχι;
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα με τέτοια μυαλά