Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

Ο Βουλευτής Ημαθίας και Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Χαλκίδης, με αφορμή την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία υποχρεώνει το Υπ. Εργασίας να διατηρήσει τους εργαζομένους οι οποίοι μέχρι και την απόλυσή τους απασχολούνταν εκεί με το καθεστώς των προγραμμάτων Stage, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μαζί με τη δικαίωση των Stage, δικαιώνεται και η πολιτική..
της Νέας Δημοκρατίας. Επί κυβερνήσεως Καραμανλή δόθηκε η ευκαιρία σε χιλιάδες νέους ανέργους να εργαστούν στη Δημόσια Διοίκηση, να εξυπηρετήσουν τον πολίτη, να λύσουν προβλήματα, να αποκτήσουν πολύτιμη δημόσια εργασιακή εμπειρία. Με τον ερχομό της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, οι ίδιοι Υπουργοί οι οποίοι επί Σημίτη μονιμοποιούσαν τα τότε Stage, σήμερα απολύουν τους εργαζομένους, καταργούν την προϋπηρεσία τους και εμφανίζονται ως δήθεν υπερασπιστές της τιμιότητας.
Οι εργαζόμενοι Stage εκδιώχθηκαν από το σύστημα ΠΑΣΟΚ για κομματικούς λόγους. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λένε τα ελληνικά δικαστήρια τα οποία αποφάσισαν ότι αδίκως οι εργαζόμενοι αυτοί απολύθηκαν. Και η ερώτηση είναι μία: η Κυβέρνηση και το σύστημα ΠΑΣΟΚ θα εφαρμόσει τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων;»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia auto tora mixalaki plironoume ..tin politiki tis nd gia nakanei monimous xiliades argosxolous ... meta mas ftaei to dnt ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ.ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος είναι βουλευτής με τα όλα του. Αγωνίζεται για τους άνεργους και γιαυτό έβαλε την κόρη του στην Αγρογή αν θυμάστε.
Έλεος με την υποκρισία