Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

EUROGENDFOR: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. αλλά τα ερωτήματα παραμένουν

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για την άφιξη στη χώρα μιας Ταξιαρχίας της Ευρωχωροφυλακής Eurogendfor. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία κι έπειτα με καμουφλαρισμένες... νταλίκες στρατοπέδευσαν στη Λάρισα.
Με σημερινή ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε τα δημοσιεύματα καταγγέλοντάς τα ως ανεύθυνα.
Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν:
Η EUROGENDFOR αποτελεί κατ' ουσία μια μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων, ένα ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους.
Η ΕΛ.ΑΣ. που με περισσό θράσος μιλάει για ανευθυνότητα έχει υπεύθυνη θέση για την άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ που πραγματοποίησε πριν κάποιους μήνες η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, που συμμετέχει στο ΝΑΤΟ;
Έχει κάποια άποψη για την αλλαγή του δόγματος του ΝΑΤΟ (όπως αναφέρεται στο βίντεο παρακάτω) και τις υπογραφές της Ελλάδας που δίνουν εξουσιοδότηση διεθνούς επέμβασης ακόμη και χωρίς απόφαση της κυβέρνησης σε περίπτωση κρίσης;
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης το Δεκέμβρη του 2008 "η γερμανική κυβέρνηση είχε προτείνει την αποστολή της Eurogedfor ώστε να συμβάλλει στην καταστολή των μαχητικών κινητοποιήσεων". Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας τους Φαντάρους και τα Μόνιμα στελέχη να αρνηθούν την εκτέλεση κάθε Παράνομης Διαταγής σύμφωνα με τη Συνείδηση τους, κάθε διαταγή Ντροπής και Τρομοκρατίας που θα τους θέσει ενάντια στον εξεγερμένο λαό.
Έχοντας αυτά κατά νου, η διάψευση της είδησης δεν αρκεί, όταν τόσα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: