Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ

Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των βυτιοφόρων υγρών καυσίμων από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις σήραγγες Κακιάς Σκάλας στην κατεύθυνση προς Κόρινθο λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος ....
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, για λόγους ασφάλειας της κυκλοφορίας και προκειμένου να εκτελεστούν σημαντικές εργασίες συντήρησης θα ισχύσει απαγόρευση της διέλευσης των βυτιοφόρων οχημάτων μεταφοράς υγρών καυσίμων (επιπλέον των οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων) στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας στην κατεύθυνση προς Κόρινθο από τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 14/10/2011 έως και τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 24/10/2011.

Για την περίοδο που θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς υγρών καυσίμων θα εξυπηρετούνται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού μεταξύ των κόμβων Πάχης και Κινέττας.

Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται στους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση τους από τις σήραγγες, να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. , να σέβονται τα όρια ταχύτητας, τη σχετική σήμανση και να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: