Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

Εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης, έκδοσης λογαριασμών και αποστολής τους εξασφάλισε και θα ενεργοποιήσει εντός της ημέρας η ΔΕΗ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ως απάντηση στις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ...
οι οποίοι αντιδρούν στο νέο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών. Η διοίκηση της ΔΕΗ καλεί τους συνδικαλιστές αν αποχωρήσουν άμεσα από το κτίριο της Πειραιώς όπου εκδίδονται οι μηχανογραφημένοι λογαριασμοί , προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούν νομικές διαδικασίες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΔΕΗ που εστάλη σήμερα έχει ως εξής:

"Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα. Η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και επισημαίνει ότι - κατόπιν και της σχετικής τοποθέτησης του εποπτεύοντος Υπουργού - έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη."

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στη ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος, μόλις ενημερώθηκε για την ξαφνική κίνηση της ΔΕΗ είπε ότι δεν τον απασχολούν οι όποιες απειλές για νομικές κυρώσεις και πως το μόνο που τον προβληματίζει είναι ότι βρέθηκαν άλλοι τρόποι έκδοσης των λογαριασμών. Όπως είπε για τη όποια απόφαση ληφθεί θα πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο κάτι που με δεδομένες τις εξελίξεις θα γίνει σχετικά γρήγορα.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: