Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΚΚΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Τη «συνεχιζόμενη τρομοκρατική επίθεση» εναντίον του καταγγέλλει το ΚΚΕ σε σημερινή ανακοίνωσή του, υποστηρίζοντας ότι «την πρώτη και κύρια ευθύνη για τις τραμπούκικες και δολοφονικές επιθέσεις έχει η κυβέρνηση και οι επίσημοι κατασταλτικοί μηχανισμοί»......
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τη συνεχιζόμενη τρομοκρατική επίθεση που εκτελούν οι οργανωμένες ομάδες προβοκατόρων - δολοφόνων, που υπηρετούν τους μηχανισμούς του συστήματος, με εφόδους σε γραφεία του ΚΚΕ, πυρπολήσεις, ξυλοδαρμούς μελών της ΚΝΕ σε διάφορους χώρους, με απειλές και άλλα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει το ΚΚΕ, «παράδειγμα του άνανδρου και ύπουλου σχεδίου που εκτελούν είναι και η επίθεση που εξαπέλυσαν στα γραφεία του ΚΚΕ στη Λάρισα».

Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει την κύρια ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές, ενώ κάνει λόγο και για «προβοκατόρικο και ύποπτο ρόλο» του ΛΑ.Ο.Σ.

«Και αυτοί που τους στέλνουν και οι ομάδες πληρωμένων δολοφόνων που εκτελούν, έχουν αποτύχει να τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ και θα αποτύχουν όσο και αν προσπαθούν, όπως έχουν αποτύχει όσοι στο παρελθόν προσπάθησαν με όλα τα μέσα ωμής και άγριας τρομοκρατίας. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται, το λαό και τη νεολαία θέλουν να εκφοβίσουν και αυτό δεν πρέπει ο ίδιος ο λαός να το επιτρέψει», καταλήγει το κόμμα στην ανακοίνωσή του

Δεν υπάρχουν σχόλια: