Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΟΧΙ, ΔΡΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Άμα έχεις το σύνδρομο καταδίωξης ή άμα ξέρεις να "αξιοποιείς" κατάλληλα άτυχες στιγμές για τις οποίες εσύ φταις τότε οι ανακοινώσεις που εκδίδεις φέρουν τη σφραγίδα του γνήσιου, του παλιού ΚΚΕ. Έχουν μέσα πράκτορες, προβοκάτορες, ασφαλίτες και ασφάλεια και πάει λέγοντας.
Το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση για τα πανό και τα συνθήματα που οι φίλαθλοι ανοίγουν ή φωνάζουν στα γήπεδα και κυριολεκτικά "ζωγραφίζει"...«Το ΚΚΕ θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων και των φιλάθλων στα γήπεδα να έχουν πολιτικά συνθήματα και αιτήματα και είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε απαγόρευση. Είναι άλλο ζήτημα η συμφωνία ή η διαφωνία με αυτά.
Το ΚΚΕ καλεί τους φιλάθλους και ειδικά αυτούς που έχουν σχέση με τους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών, να απομονώσουν τις ομάδες εκείνες που λειτουργούν ως συμμορίες υπηρετώντας τους μεγαλοεπιχειρηματίες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και που χρησιμοποιούνται ως δύναμη κρούσης από παρακρατικούς - ασφαλίτικους μηχανισμούς κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Αυτές οι ομάδες εμφανίζονται από γήπεδο σε γήπεδο και από ομάδα σε ομάδα είτε με ακροδεξιά εθνικιστικά συνθήματα είτε αναρχικά, παριστάνοντας ότι είναι γενικά ενάντια στο σύστημα. Η αλήθεια είναι ότι εμφανίζονται ως ιδεολόγοι για να καλύπτουν την ύποπτη προβοκατόρικη και δολοφονική δράση τους. Τέτοιες ομάδες χρησιμοποιήθηκαν και στη δολοφονική επίθεση με μολότωφ και χημικά κατά του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα την Πέμπτη 20 Οκτώβρη, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες, αλλά και σε επιθέσεις κατά γραφείων του ΚΚΕ και μελών της ΚΝΕ».
Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση, το ΚΚΕ αναφέρει ότι: «Κανείς να μην πιστέψει τα αισχρά ψέματα που χρησιμοποιούν οι επικεφαλής αυτών των ομάδων, για να φανατίσουν, να γκρουπάρουν και να τις χρησιμοποιήσουν κατά του ΚΚΕ. Δουλεύουν για την Ασφάλεια και για ύποπτες υπηρεσίες. Εμφανίζονται ως αντισυστημικοί, αλλά ο στόχος τους είναι να υπερασπιστούν το σύστημα της εκμετάλλευσης και της εξόντωσης του λαού. Η κουκούλα είναι σύμβολο της εξουσίας, χρήσιμο όργανο των γερμανοτσολιάδων, των βασανιστών της χούντας και άλλων και όχι της εξέγερσης του λαού και της νεολαίας.
Το ΚΚΕ σας καλεί σε συστράτευση για να βάλουμε τέλος στις θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Η θέση σας είναι δίπλα στο εργατικό ταξικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ. Ο πραγματικός αγώνας για την ανατροπή σημαίνει να μετατρέψουμε σε λαϊκή περιουσία όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις, να αποδεσμευτεί η χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από τη λαϊκή εξουσία».
Πηγές: ΑΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακρατικούς "βλέπει" και η ΑΔΕΔΥ

Για "παρακρατικούς μηχανισμούς που κρύβονται κάτω από την ''κουκούλα'', που έχουν σχέση με μηχανισμούς της Αστυνομίας και συνυπάρχουν αναρχοφασιστοειδή, ακροδεξιοί, χούλιγκανς" κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ. Σε ψήφισμα της Εκτελεστικής Επιτροπής επισημαίνεται ότι "οι δολοφονικές επιθέσεις των κουκουλοφόρων δεν κατάφεραν να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Απωθήθηκαν από την περιφρούρηση της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, παρά το γεγονός ότι εκτόξευσαν εναντίον της μολότοφ, πέτρες και μάρμαρα, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, δακρυγόνα, δηλαδή όπλα που έχουν στα χέρια τους οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους".

Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ "το θέμα έχει να κάνει με την οργανωμένη δράση παρακρατικών μηχανισμών. Μέσα τους δραστηριοποιούνται υπηρεσίες και ασφαλίτες, έτοιμοι για κάθε προβοκάτσια και αποπροσανατολισμό".

Ανώνυμος είπε...

Η κουκούλα ανέκαθεν ηταν χρήσιμο όργανο των γερμανοτσολιάδων,αυτοι το φορουσαν και εστελναν στο θανατο πατριωτες Ελληνες.
Τωρα βεβαια τη φοραν τα εγγονια τους,και οσοι γενιτσαροι εξαγορασθηκαν απο το συστημα..
Η κουκουλα ηταν παντα και είναι ενα σύμβολο της εξουσίας,ενα εργαλείο των βασανιστών της χούντας και καθε τύραννου .
Η κουκουλα δεν ταιριάζει με τον αγωνιστη, ειναι εργαλειο του προβοκατορα.
Δεν εχει θεση στη εξέγερση του λαού και της νεολαίας,αλλα επιδιωκει να την προβοκάρει για να μην υπαρξει ποτε.
κε ΜΟΧΛΑ ,
ΞΕΣΚΕΠΑΣΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,
ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ,
ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΡΙΜΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...