Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ- ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Ο Νίκος Ασλάνογλου, γνωστό μέλος της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας μιλάει στην Σαββατιάτικη εκπομπή του Χ. Καφτεράνη στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7.
Αναφέρεται στη δράση των Πολιτών Βέροιας που...είναι πλέον γνωστή σε όλη τη χώρα και που άρχισε στη Βέροια. Οι πολίτες επανασυνδέουν το κομένο ηλεκτρικό της ΔΕΗ σε όσους το κόβει η επιχείρηση επειδή δεν έχουν να πληρώσουν.
Αναφέρεται στο πολιτικό προσωπικό που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για το σημερινό χάλι, επικεντρώνει στην δήμαρχος Βέροιας και συνεργάτες της που προσλήφθηκαν στο δημόσιο διότι ήταν υπάλληλοι βουλευτών κλπ και στους συνεργάτες της Ουσουλτζόγλου που αναρωτήθηκε "τι άραγε προσφέρουν αυτοί που δεν είναι ικανοί να βγάλουν το ψωμί τους μόνοι τους και συνεχώς είναι κολλημένοι δίπλα στην εξουσία".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο πολιτικό προσωπικό κ. Ασλάνογλου; Όλους στο ίδιο καζάνι τους βάζετε; Ποιοι ρήμαξαν τη χώρα; Έχουν την ίδαι ευθύνη οι βουλευτές της αριστεράς με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑοσ - ΔΗ.ΣΥ ;

Πολύ απόλίτικη και επικίνδυνη προσέγγιση ο συμψιφησμός;

Η ευθύνη της αριστεράς είναι ότι είναι κατακερματισμένη και αρνούνται (ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡΙ.) να προχωρήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου.

Ανώνυμος είπε...

θα τον στιγματιζει παντα η συμετοχη του στο σοου της Νατασας Παζαιτη στον αλιακμωνα με τα πτηνα οταν προσπαθουσε να βγαλει πρωθυπουργο τον καταλληλοτερο.πριν καιρο τοτε που ολα κυλουσαν καλα για την ελληνικη κοινωνια