Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Έβλεπα την Πέμπτη το ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Ιρλανδική Ρόβερς και κάποια στιγμή ακούω όλο το γήπεδο να φωνάζει το γνωστό σύνθημα "είναι που...α του...Π.... η μάννα". Το έλεγαν με ρυθμό διαφορετικό απ΄ ότι το λένε συνήθως οι οπαδοί όταν θέλουν να πικάρουν, ΄να βρίσουν κάποιον αντίπαλο. Το φώναζαν με δύναμη ψυχής και είναι προφανές το γιατί.
Δε θα μπορούσε να είναι μακρυά, έξω από την πραγματική ζωή οι οπαδοί και οι φίλαθλοι. Βρίσκουν ευκαιρία, αρπάζουν τη δυνατότητα που τους δίνεται μέσα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και με τη βοήθεια της τηλεόρασης περνάνε το μήνυμα.
Σήμερα, τώρα που είναι σε εξέλιξη, οι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ανέβασαν ένα τεράστιο πανό που αφορά στη Βουλή και τους βουλευτές. Ο διαιτητής αξίωσε να κατεβεί γιατί το απαγορεύει ο κανονισμός. Το πανό κατέβηκε αλλά το μήνυμα πέρασε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.
Η Κυβέρνηση πλέον το γνωρίζει και το βιώνει καθημερινά. Δεν έχει το παραμικρό λαϊκό έρεισμα. Δεν έχει καμιά νομιμοποίηση κι όμως συνεχίζει το εγκληματικό έργο που έχει αναλάβει.
Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι πως αυτός νομίζει ότι απλώς βρέχει...

"ixnostixio"