Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΟΥΣΑ- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Γ. ΖΙΩΓΑ

Κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Νάουσας του ΚΚΕ με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του Κόμματος Γιάννη Ζιώγα περιόδευσε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, όπου είχαν συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου...Εργαζομένων και συνομίλησαν με εργαζόμενους του χώρου.

Διαπιστώθηκαν για μια ακόμη φορά τα χρόνια και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της πόλης μας -έχουν προβληθεί επανειλημμένα μέσα από τις κατά καιρούς ερωτήσεις βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή- αλλά και άλλα που έχουν τώρα να κάνουν με την εφαρμογή του Μνημονίου στο χώρο της Υγείας.

Ο Γιάννης Ζιώγας δεσμεύτηκε στο σωματείο των εργαζομένων να φέρει ξανά το ΚΚΕ τα σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν στη Βουλή.

Ακολούθησε και η περιοδεία στο Δήμο Νάουσας όπου οι εργαζόμενοι πρόβαλαν τα προβλήματα και την ανησυχία τους σχετικά με τα εργασιακά, την «εφεδρεία» και τις απολύσεις.

Στη ΔΕΤ ενημερώθηκε από το σωματείο των εργαζομένων της για την δυσκολία που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, που είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό, και που με τις συγχωνεύεις κινδυνεύουν με απολύσεις καθώςκαι για τον κίνδυνο να περάσει η Επιχείρηση σε ιδιωτικά χέρια.

Πηγή: neovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: