Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αφρική : Το άγριο πλήθος βασανίζει και καίει ζωντανό έναν ομοφυλόφιλο άνδρα


Σκληρό βίντεο, "άνθρωποι" δολοφονούν άνθρωπο γιατί έκανε το έγκλημα να είναι ομοφυλόφυλος. Συμβαίνει σε... χώρα της Αφρικής. Δεν έχει και μεγάλη σημασία σε ποια χώρα ακριβώς. Σημασία έχει ότι αυτή η χώρα παίρνει χρήματα και από την Ε.Ε., χρήματα δικά μας και πρέπει το θέμα αυτό να προταχθεί. Ένα βασικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είναι το δικαίωμα στην σεξουαλική επιλογή καταπατείται με τον πλέον σκαιό τρόπο, δολοφονείται.
Επίσης μπαίνει και το ζήτημα της μετακίνησης των πληθυσμών από την Αφρική σε χώρες όπου θα μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις κοινωνικές ανάγκες των ανθρώπων που προέρχονται από χώρες όπως αυτή. Γιατί θα παρέμενε ένας ομοφιλόφυλος σε μια χώρα όπου θα κινδύνευε η ζωή του;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΧΑΡΗ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ .
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ όμως ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΗΘΗ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ…..
ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ όμως ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ???