Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Συνάδελφε, -ισσα
Ο αγώνας μας για την ανατροπή της κυβέρνησης είναι αγώνας για την ίδια μας την αξιοπρέπεια. Για το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν στη χώρα τους. Η κυβέρνηση θέλει εκπαιδευτικούς πένητες, φοβισμένους, με σκυμμένο το κεφάλι. Δε θα της κάνουμε τη χάρη. Το αποδείξαμε περίτρανα με τη...μεγάλη μας συμμετοχή στην απεργία. Δεν πρέπει και δεν πρόκειται να απογοητευτούμε. Ο αγώνας μας δε σταματά με τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από 153 προδότες του λαού. Θα αγωνιστούμε. Για τη νίκη, για την ανατροπή. Η Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Ημαθίας θα βρίσκεται στο πλευρό σας σε κάθε φάση αυτού του μακρόχρονου και πολυεπίπεδου αγώνα.
Πιστεύοντας ότι κάθε συνδικαλιστικό όργανο πρέπει να αφουγκράζεται τη θέληση των συναδέλφων ζητάμε από τη ΔΟΕ και από τον τοπικό σύλλογό μας να προτάξουν μορφές αγώνα που εξασφαλίζουν μαζικότητα. Στη μαζικότητα η ελπίδα. Στην ελπίδα η νίκη. Σε αυτό το πνεύμα τασσόμαστε ενάντια στις πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Αταλάντευτη θέση μας, την οποία έχουμε πολλές φορές καταθέσει, είναι η διοργάνωση πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων σε συνεργασία με ΕΛΜΕ και Ομοσπονδία Γονέων.
Συνάδελφε, -ισσα
Η φετινή χρονιά πρέπει να είναι χρονιά ανατροπών. Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας. Μην επιτρέψεις να διαιωνιστεί η φαυλότητα. Σκέψου ότι ακόμα κι αν δεν είχαμε συνδικαλισμό θα έπρεπε σήμερα κιόλας να τον δημιουργήσουμε. Αναλογίσου, όμως, τι συνδικαλισμό θέλεις; Μην επιτρέψεις να σε εκπροσωπούν άνθρωποι πρόθυμοι να σε ξεπουλήσουν αντί πινακίου φακής. Άνθρωποι που συνδικαλίζονται από ιδιοτέλεια. Παρατάξεις που προτάσσουν το κομματικό συμφέρον από το δικό σου. Παρατάξεις που στηρίζουν το μνημόνιο. Δεν έχεις τίποτα κοινό με δαύτους. Γύρνα τους την πλάτη.
Η Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Ημαθίας είναι η δική σου φωνή. Στήριξέ την με κάθε τρόπο, όχι μόνο με τη ψήφο σου αλλά και με τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιό της. Στο χέρι σου κρατάς την ελπίδα. Σου αξίζει ένας άλλος συνδικαλισμός.

Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Νομού Ημαθίας
http://anexarththekimathias.blogspot.com
anexarththekpaideutikhkinhsh@gmail.com
(Επικοινωνία: Παναγιώτης Χατζησάββας – Δάσκαλος 4ου Δ.Σ. Βέροιας – 6977685777)

Δεν υπάρχουν σχόλια: