Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Ο ΠΑΣΟΚος ΣΤΟΝ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας λίγο πριν τα μεσάνυχτα και τα θέματα που ξεχώρισαν ήταν η κατά πλειοψηφία απόφαση του συμβουλίου να αποδεχτεί...δηλωτικό σήμα του νέου δήμου, η ανάληψη της υποχρέωσης του δήμου να αποκαταστήσει τις παρεμβάσεις που έγιναν σε προγενέστερο χρόνο στον Αλιάκμονα στο ύψος της Τ.Κ Π. Προδρόμου.
Κατά τη συνεδρίαση δε σημειώθηκαν ιδιαίτερες αντεγκλήσεις μεταξύ των συμβούλων και αυτό "ξένισε" πολλούς.
Αυτό που αποτέλεσε έκπληξη για μένα ήταν η θέση του Γ. Απατσίδη, συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, για τους πλανόδιους μικροπωλητές. Ο σύμβουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των μεταναστών που αναγκάζονται να πουλάνε μικροπράγματα για να ζήσουν ερχόμενος σε αντίθεση και αντιπαράθεση με τον Χρ. Αλευρά, που ζητούσε έκδοση ψηφίσματος κατά του παράνομου πλανόδιου εμπορίου και συνεπώς κυνήγι των μεταναστών που εμπορεύονται παρανόμως. Και να σκεφτείτε ότι ο Γ. Απατσίδης ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ενώ ο Χρ. Αλευράς στο ΚΚΕ !
Αναλυτικά ρεπορτάζ για τα θέματα καθώς και βίντεο θα έχουμε σε επόμενες αναρτήσεις αύριο.

1 σχόλιο:

Xρήστος Αλευράς είπε...

Το ζητημα θεωρησα οτι διευκρινισθηκε και στο δημοτικο συμβουλιο,αλλα δυστυχώς υποχρεωνομαι να επανελθω.
Με βαση ποια λογικη λοιπον,εκμαιευτηκε οτι το ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ=ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;.
Και μαλιστα απο εκπροσωπο του ΠΑΣΟΚ που μαζι με τη ΝΔ,ειναι υπευθυνοι για τη διαρρηξη του ελληνικου κοινωνικου ιστου.
Χαρη μην ριχνεις νερο σε τετοιους μυλους.
Γνωριζεις οτι 700.000 αυτοαπασχολουμενοι,μικροί εμποροι συνανθρωποι μας,προσπαθουν με νυχια και με δοντια να επιβιωσουν και να μην βαλουν λουκετο στα μαγαζια τους;.
Γνωριζεις οτι τουλαχιστον 2.000.000 Ελληνες εξαρτωνται απο τη επιβιωση, μικροεπειχειρησεων ;.
Η μηπως και πριν την αρθροα ελευση των μεταναστων που δημιουργησε η ιμπεριαλιστικη επιθεση στους λαους ολου του κοσμου και η ληστρικη καπιταλιστικη εκμεταλευση ολων των λαων,και παλι δεν ειχαμε παρανομο εμποριο;.
Γιατι ειναι μεμπτο να υπαρασπιστω το νομιμο στεγασμενο εμποριο που πληρωνει νοικι,δεη,οτε,πληρωνει φορους, συνάφειες,περαιώσεις και παμπολλα αλλα χαράτσια και πρεπει να αντιμετωπισει και τον αθέμιτο ανταγωνισμό του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ;
Τα κροκοδείλεια δάκρυα του ΠΑΣΟΚ σχετικα με τους μεταναστες δεν μπορούν να ξεπλύνουν τις διάφορες ΥΠΑΤΙΕΣ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΡΑ..
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ