Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

-"Ο Στ. Δριστάς θα είναι συνεργαζόμενος ως εκπρόσωπος της παράταξής μας", δηλώνουν συνεργάτες του πρώην δημάρχου Πλατέος
Κυκλοφορεί μετ επιτάσεως τις τελευταίες μέρες ότι ο πρώην δήμαρχος Πλατέος με το χρίσμα της Ν.Δ (1994, 1998, 2002. 2006) Στέφανος Δριστάς ετοιμάζεται να προβεί σε ανακοίνωση προσχώρησης στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου που ως γνωστόν στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.
Το γεγονός από μόνο του δεν είναι αξιοσημείωτο υπό την έννοια ότι...
...έχουμε δει τα πάντα και δεν με εκπλήσσει εμένα προσωπικά αυτή η μεταγραφή, τουναντίον.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση και είναι ενδιαφέρον πολιτικά είναι αυτό που ισχυρίζονται πολιτικοί φίλοι του Στ. Δριστά ότι η προσχώρηση του πρώην δημάρχου δεν γίνεται κατά μόνας αλλά ως εκπροσώπου της παλιάς δημοτικής παράταξης!
Δηλαδή, ισχυρίζονται ότι, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας δέχτηκε συνεργασία του Στ. Δριστά όχι ως φυσικού προσώπου αλλά ως άτυπου θεσμικού εκπροσώπου της δημοτικής του παράταξης.
Τούτο σημαίνει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ προβαίνει σε συνεργασία με τμήμα της ΝΔ της περιοχής Αλεξάνδρειας. Απλά πράγματα.
Βέβαια, ο ισχυρισμός από μόνος του, είτε τον διακινούν διάφοροι πολιτικοί φίλοι του Δριστά είτε ο ίδιος είτε όποιος άλλος, δε λέει τίποτα και αναμένουμε διευκρίνηση εκ μέρους της παράταξης του Μπ. Γκιόνογλου ή της παράταξης του Στ. Δριστά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σαν τον Σρέντερ και την Μέρκελ σε τοπικό επίπεδο μόνο που εκεί είναι Γερμανία. Εγώ λέω Στέφανε να κάτσεις στο σπιτάκι σου, δεν σε φτάσανε τόσα χαστούκια, τι θέλεις και ανακατεύεσαι....

Ανώνυμος είπε...

Χάρη, καταλαβαίνω την αγωνία σου για το Δημητριάδη , αλλά σε διαβεβαιώνω , ότι ποντάρεις σε κουτσό άλογο, σημείωσετο αυτό !!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν η (πολιτική) αχαριστία ήταν αδίκημα, ο επί 4 τετραετίες τιμηθείς με το χρίσμα της ΝΔ κ. Δριστάς θα έπρεπε να τιμωρηθεί με την (πολιτική) Εσχάτη των Ποινών!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει (7:32) ο τρόπος που σκέφτεστε ….. πια είναι η τιμή ρε μάγκες που έκανε η Ν.Δ στο Δριστά? Ο άνθρωπος δύο φορές ηττήθηκε από τον «εφιάλτη» της παράταξης , και τώρα ο Δημητριάδης άκουσον άκουσον πείρε το χρίσμα της Ν.Δ και ο Δριστάς πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να συνταχθεί μαζί του γιατί χρωστάει χάρη στη Ν.Δ που τον τίμησε ? Μωρέ τι πλύση εγκεφάλου σας έχουν κάνει αυτά τα λαμόγια ? αλλά θα μου πεις στη ΝΔ όλα μπορούν να συμβούν… εδώ ο αποστάτης Σαμαράς έγινε αρχηγός !!! Θα παρακαλούσα λοιπόν να αφήσετε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήσυχη να λειτουργήσει όπως πρέπει , ακηδεμόνευτη και με ανθρώπους που προτάσσουν πρώτα απ όλα το χαρακτήρα τους και μετά την κομματική τους ταυτότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ??? ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ `Η ΛΙΝΚ ΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ

Xronika είπε...

Θα παρακαλούσα τα παπαγαλάκια του δημάρχου πριν γράψουν να ψάχνουν και να βρίσκουν την αλήθεια. Ο Μπ. Γκιόνογλου είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ διότι μπήκε στην διαδικασία της αξιολόγησης των υποψήφιων και πρώτευσε. Σας παραπέμπω στα ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των στελεχών του κόμματος των ημερών εκείνων. Ανατρέξτε στις τοπικές εφημερίδες και θα τα βρείτε.
Επίσης, μπορείτε να διαβάστε την δήλωση του βουλευτή Αγγ. Τόλκα που μίλησε ότι ο ίδιος είχε την άποψη και την πάλαιψε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να στηρίξει στους τρεις δήμους τους νυν δημάρχους.
Τα πράγματα είναι απλά αγαπητά παπαγαλάκια.
-Όσον αφορά το αν επίσημα ή όχι το ΠΑΣΟΚ ανακοινώσει για την Αλεξάνδρεια τον Μπ. Γκιόνογλου αυτό είναι εντελώς αδιάφορο. Πιθανόν η Αλεξάνδρεια να είναι μεταξύ των δήμων που το ΠΑΣΟΚ δεν χρίσει υποψήφιο. Θα έχει ενδιαφέρον από πολιτική άποψη αν χρίσει άλλον. Λέτε να συμβεί αυτό; Εγώ το βρίσκω αστείο...
-Επι του θέματος θα προβώ σε εκτενή ανάρτηση παραθέτοντας αναλυτικά και με λινκ τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις.
Χ Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

1. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΕΥΣΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,
2. Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΙΔΙΟΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΗ
3. Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ, ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟ ΧΕ ΠΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΙΣΤΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ : ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΗΡΩΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ. ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ,ΔΡΙΣΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,ΑΦΟΙ ΧΑΛΚΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΤΛ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ Ο ΓΚΙΟΝΓΟΛΟΥ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΙΣΜΑ. ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΗΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε μοχλα που ειναι η δημοσιευση να μαθουμε οτι ο μπαμπησ ζητησε το χρισμα του πασοκ??????????

Ανώνυμος είπε...

"Το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό ότι ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει δώσει το χρίσμα ή στήριξη στον Μπ. Γκιόνογλου για διαφόρους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν." Να ρε Μόχλα, εσύ το έγραψες αυτό σε άλλη διμοσίευση