Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΕΜΒΑΣΗ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ: ΔΕΞΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Παρέμβαση έκανε προ ολίγου στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Ταχματζίδης.
Ο πρόεδρος είπε μεταξύ άλλων ότι η αναφορά του παραιτηθέντος προέδρου της ΔΕΥΑ Βέροιας Αντώνη Τσιάρα στο πρόσωπό του και ότι αυτός βάζει προσκόμματα στην λειτουργία της επιχείρησης δεν έχει καμιά βάση.
"Του πήρε τρια και πλέον χρόνια να αντιληφθεί ότι δεν πηγαίνω στην υπηρεσία νομίμως αφού είμαι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου;" αναρωτήθηκε.
Στη συνέχεια ο κ. Ταχματζίδης τόνισε ότι η παρουσία του στο Ε.Κ είναι επιβλημένη από τις αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων που σε καθημερινή βάση προσφεύγουν στο γραφείο του για συμπαράσταση ή για βοήθεια σε ζητήματα που άπτονται του εργατικού δικαίου και των εργασιακών σχέσεων.
Επίσης, τόνισε ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν πως πρέπει να αφαιρεθούν οι διατάξεις του νόμου 1262/1982 που προστατεύουν τον συνδικαλισμό να το πουν και τους χαρακτήρισε ότι διέπονται από συντηριτικές-δεξιές λογικές. "Επιχείρησε να τον καταργήσει το νόμο και ο Μητσοτάκης αλλά δεν τα κατάφερε" είπε χαρακτηριστικά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άξιος ο μισθός σου και 'σένα
άξιο τέκνο του πασοκ.
άξιο τέκνο της αριστεράς.
άξιο τέκνο μιας εποχής που κληροδότησε στις επόμενες γενιές, τη ηενιά των "κεκτημένων δικαιωμάτων", να κάαααθεται και να ζει πλουσιοπάροχα από τον ιδρώτα των άλλων.
άξιος, άξιος, άξιος!!!

Υ.Γ.
Μην ιδρώνετε τόσο πολύ κ. ταχματζίδη για την προάσπιση των εργατικών δικαιωμάτων.
Αφήστε και κάποιες δάφνες για τους επόμενους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ ΞΕΡΟΛΑ ΚΑΙ
ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕ ΚΟΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαγκες καντε πρωτα καμια απεργια χαστε κανενα μεροκαματο και μετα ασχοληθειτε με τους συνδικαλιστες ευτυχως που φωναζουν και αυτοι γιατι απο σας τους δηθεν περνουν θαρρος οι εργοδοτες και μας πανε στα τεσσερα.

Ανώνυμος είπε...

KAMMIA ANAKOINVSH GIA TH APERGIA STIS 10/2/2010 THA VGALEI O PROEDROS???????