Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΣΕ ΔΙΚΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Ένα μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με τις δικαστικές εμπλοκές των δημάρχων φέρνει στην επικαιρότητα η ιστοσελίδα http://www.verianet.gr/.
Το θέμα αφορά στην δικαστική εμπλοκή της δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και μελών της δημαρχιακής επιτροπής. Το δικαστήριο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Εφετείο της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε το ρεπορτάζ..
Κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος η Δήμαρχος και τα ανήκοντα στην παράταξή της μέλη της διαμαρχειακής επιτροπής, παρά τις αστυνομικές βεβαιώσεις και τις αποφάσεις για αφαίρεση της άδειας λειτουργίας από κατάστημα, χορηγούσαν στο κατάστημα αυτό άδεια ίδρυσης και λειτουργίας….
Το θέμα έγινε γνωστό στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου… Η Δήμαρχος Βέροιας επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα και άφησε υπαινιγμούς κατά μέλους της διαμαρχειακής επιτροπής που δεν ανήκει στην παράταξή της….
Πηγή:Μακεδονικό Δίκτυο – verianet.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πλακώσει τώρα ο κομματικός μηχανισμός, για να υποστηρίξει την αγωνήστρια. Όπως συνήθως. Αν δεν μπούνε φυλακή μερικοί, δεν θα ησυχάσει ο τόπος.
Κάνουν ότι θέλουν γιατί είναι Η ΕΞΟΥΣΙΑ.Και όποιος δεν προσκηνά, είναι ο εχθρός.
Αλλοίμονο αν δεν κόψουν σβέρκους αυτής της νοοτροπίας.

ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

με τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν δίνουμε αίσθηση δικαίου στον πολίτη.
επιπλέον δεν κατανοώ γιατί πάντα πρέπει να εξυπηρετούμε συμφέροντα ημετέρων.
Να σπάσει κάποτε αυτή η αντίληψη.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η στυνομία τους έκλεινε ή έλεγε ότι έπρεπε να ανακληθεί η άδεια και αυτοί οι κυρία με τους κυρίους το ξανάνοιγαν;
Αυτό θα πεί πρόνοια. Σου λέει, που θα πίνουν τις μπύρες τα... παιδιά; Να έχουμε και ανέργους; Για τη φουκαριάρα τη μάνα της το έκαναν. Για να μαζεύονται στα σφηνάκια και τις βότκες και να αναπτύσουν ιδέες για τον Σοσιαλισμό. Που το πας αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Τιμωρία. Ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη και τον εαυτό του, δεν επιτρέπει ειδικά τους σπουδαίους να αυθαιρετούν. Για να βλέπει ο πολίτης ότι το παρακρ΄τος των κομμάτων δεν διάβρωσε τα πάντα. Αν ακόμη η Δικαιωσύνη έκανε την δουλειά της έστω λίγο, θα χρειαζόταν χίλιες επι πλέον κλίνες στις φυλακές για αυτοδιοικητικούε και όχι διακόσιες σε θεματικά πάρκα ονειροπαρμένων. Φτάσαμε εδώ σήμερα σαν χώρα, γιατί το κομματικό παρακράτος, ήταν και είναι πάνω απο όλα. Μας ζητάνε τον λογαριασμό τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΩ ΑΕΤΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ;
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΡΕ.
ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε το κορμί πατριώωωωωωτ! Πήρε αναβολή για τον Δεκέμβριο. Τον Μαϊο δεν ήθελε γιατί θα το χρησιμοποιούσαν στις δημοτικές εκλογές οι αντίπαλοι. Τι φοβόταν και δεν ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση; Τώρα δεν θα το χρησιμοποιήσουν; Τώρα το έκανε χειρότερα. Φυγοδίκησε η Δήγμαρχος προφανώς απο φόβο καταδίκης.Πάντως απο πολιτικό κριτήριο, κάτω του μηδενός.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πάλι τι είναι; Παράβαση καθήκοντος, κατάσχεση μηχανημάτων και αυτή βγάζει δελτίο τύπου απο τον Δήμο Βέροιας παρακαλώ, ότι ιδιωτικά με κάποιες φίλες της, θα πάνε Κωνσταντινούπολη. Τόχασε τελείως; Αυριο δηλαδή θα βγάλει δελτίο στα ΜΜΕ ότι ιδιωτικά με το μπατζανάακη της θα πάνε για τάς κεμπάπ και κοκορέτσι στο σπίτι της κουνιάδς της; Λάλησαν όλοι τους;

Ανώνυμος είπε...

Κι ενώ αυτή κανονίζει με τις φίλες της εκδρομούλα ιδιωτικά στην Πόλη, ένας παπούς έχασε την ζωή του απο ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους.
Πάλι στην επικαιρότητα η Βέροια της Ουσουτζόγλου. Και απορώ πως επέτρεψε να βγεί η είδηση. Αυτή θέλει μόνον καλές ειδήσεις για την "περίφανη" και "όμορφη" Βέροια. Μόνο ππου της κλέψανε την περιφάνεια και κάνουν ότι μπορούν να κλέψουν και την ομορφιά της. Μια πόλη σε κατάντια απο πολίτες χωρίς περιφάνεια και διοίκηση με νοοτροπία της δεκαετίας του 1950.
Ζήτω η Δημοκρατία τους. Ζήτω δύς ας αναφωνήσωμεν. Στα μούτρα σας ρε.