Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Μ. ΧΑΛΚΙΔΗ ΣΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ


Χαιρετισμό, στο 15ο Ετήσιο Πανελλαδικό συνέδριο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, εκ μέρους του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, απηύθυνε το Σάββατο ο Βουλευτής Ημαθίας και Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Χαλκίδης.
Ο κ. Χαλκίδης εξήρε τη συνεισφορά του επιστημονικού δυναμικού της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στην παραγωγή έργου και υπογράμμισε ότι η ΔΚΜ – η πρώτη δύναμη στο ΤΕΕ – αποτελεί δύναμη συναίνεσης και μεθοδικής διεκδίκησης των διαχρονικών στόχων του κλάδου. Κάλεσε επίσης τους παρευρισκόμενους να συνδράμουν το έργο της ΝΔ για άσκηση δυναμικής, αποτελεσματικής, αξιόπιστης και υπεύθυνης αντιπολίτευσης. Κατηγόρησε, επιπλέον, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ότι μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες έπεσε σε αντιφάσεις, έσπειρε ανασφάλεια και προκάλεσε με τις υπερβολές του πανικό, ο οποίος, δυστυχώς, καθρεφτίστηκε στις διεθνείς αγορές με επιζήμιες συνέπειες στην εθνική μας οικονομία.
Υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της ΝΔ της να σταθεί - με τις προτάσεις και την κριτική της - απέναντι σε κάθε σκέψη για περιορισμό των απαραίτητων κονδυλίων για την υλοποίηση έργων.
Δεσμεύτηκε, τέλος, ότι η ΝΔ θα στηρίξει όλους και ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους και θα ενισχύσει τη θεσμοθέτηση και την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος τομών και μεταρρυθμίσεων σ’ ένα σύγχρονο επιτελικό κράτος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Gia tin proslipsi tis koris tou pou diavasa se allo imathiotiko blogk tha mas pei tipote o mixalakis??
I akomi agonizetai gia tin ...patrida? agonizeste peri paRTis ?