Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ 7λ/κ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ

Έκκληση απευθύνει η Αυθόρμητη Κίνηση Αγροτών για την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων φορέων και την επίλυση των προβλημάτων τους. Έκκληση απευθύνει το Δ.Σ. της «Αυθόρμητης Κίνησης» αγροτών Ημαθίας, με ανακοίνωση του στον τύπο, προς όλους τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να παρέμβουν άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων τους, που έχουν να κάνουν με την καταβολή των 7 λεπτών και την αποπληρωμή όλων των παραγωγών.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της «ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» ΑΓΡΟΤΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ εκφράζοντας την αγανάκτηση και αγωνία των ροδακινοπαραγωγών του νομού μας απευθύνει έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς (βουλευτές, Νομάρχη, Δημάρχους) για την άμεση παρέμβασή τους στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν:
1. Την καταβολή των 7 λεπτών κατά κιλό στο κονσερβοποιημένο ροδάκινο σύμφωνα με τις υποσχέσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 1-12-2009.
2. Την καταβολή των επιδοτήσεων που υπολείπονται από το ΟΣΔΕ.
3. Την άμεση αποπληρωμή εκ μέρους των ομάδων παραγωγών του παραληφθέντος ροδάκινου εσοδείας 2009, που σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της ΕΚΕ το 95% των βιομηχανιών που εκπροσωπεί, έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους προς τις ομάδες παραγωγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: