Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Θεματικό πάρκο, σε έκταση 350 στρεμμάτων, δίπλα στον Αλιάκμονα (μετά το στρατόπεδο) θέλει να κατασκευάσει ο δήμος Βέροιας. Το έργο έχει προϋπολογισμό 21.250.000 € κι έχει στόχο να αξιοποιήσει την ιστορία της περιοχής για τουριστικούς σκοπούς.
Το πάρκο θα περιλαμβάνει τρεις χώρους μονίμων εκθέσεων όπου ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον Μακεδονικό Πολιτισμό, την προσωπικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τη συνεισφορά του στη συγκρότηση του νεότερου ελληνικού και δυτικού πολιτισμού καθώς επίσης κι έναν χώρο με αντικείμενο την τεχνολογία και την επιρροή της στην σύγχρονη κοινωνία και τον πολιτισμό. Επίσης θα υπάρχει μια ξενοδοχειακή μονάδα τουλάχιστον 4 αστέρων που θα αποτελείται από 200 δωμάτια, υπόγειο χώρο Parking, συνεδριακό Χώρο, αίθουσα διαλέξεων, πισίνα - Spa, εστιατόριο – μπαρ, γήπεδο τένις , δυνατότητα φιλοξενίας αθλητικών δραστηριοτήτων και αίθουσες αμφιθεάτρου. Θα υπάρχουν επίσης υπαίθριοι χώροι αφήγησης σχετικοί με την ανάπτυξη του μακεδονικού κράτους και του ελληνικού πολιτισμού κατά την περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των επιγόνων του, βιβλιοθήκη για το κοινό, χώροι καταστημάτων, αναψυκτήριο - εστιατόριο αυτοεξυπηρέτησης για χρήση των επισκεπτών του Θεματικού - Πολιτιστικού Πάρκου, γραφειακοί και εργαστηριακοί χώροι επιχειρηματικού κέντρου προς εκμετάλλευση, χώροι αθλητικών δραστηριοτήτων (extreme sports), γραφεία διοίκησης και χώρος στάθμευσης 200 θέσεων.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ta paidia paizei !

Ανώνυμος είπε...

Τι παίζει είναι το θέμα.
Και το τακα τακα κάποια στιγμή, κουράζει τους μύες.
Τόσο προπονημένοι πιά;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ PARGINK ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ
ΜΕ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Διακόσιες κλίνες λέει.
Αννάκληντρα θα έχει; Σοφράδε; Πατατάκια, τσίπς, λεμονάδες, παστέλι;
Το κέρετό μου. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε όσο βλέπω να τους ανέχονται απο τα κεντρικά.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο εκεί που μας έφτασαν σαν χώρα. Αν δεν πάρουμε φούρκες στα χέρια, δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

THS DHMARXOY KALA,PAEI KAI ERXETAI,
TOY "AΠENANTI" DHMARXOY NA ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΕΣΕΝΑ ΕΝΟΟΥΝ??????
ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε θα μας τρελάνεται εντελώς???
Το θεματικό πέρκο που ονειρεύεστε, και το ξενοδοχείο 4 αστέρων,θα έχουν ναι η όχι θέα την θέση 12????
Η μας δουλεύεται η δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Αντε, αδειάστε μας την γωνιά, μήπως και πάρει την θέση σας κάποιος με απλή λογική. Σε λίγο θα μας πείτε ότι το εργοστάσιο σκουπιδιών που θέλετε να κάνετε, θα αποτελεί τουριστικό πόλο. Αντε να χαθείτε.....

Ανώνυμος είπε...

<>
Δηλαδή εσύ ρε φίλε που ξέρεις τι ζόρι τραβαει ο Νοικολόγος, ολο με τον κολητό του τον μηχανικό για καφέ και καμια βόλτα στη χωματερή.
Αντε να ταίσουνε και κανα πουλί.

Ανώνυμος είπε...

Εκπαιδεύουν γεράκια, έτσι ώστε όταν βλέπουν σκουπίδια η άλλη μόλυνση κάπου, να τους ειδοποιούν. Εχουν και έναν γύπα. Αυτόν τον εκπαιδεύουν να τρώει μόνο Δημάρχους. Τώρα αν ο Δήμαρχος είναι και ελευθέρας βοσκής όπως ο Δάλλας, ακόμη καλύτερα.