Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πληθαίνουν ώρα με την ώρα οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις χτεσινές επιθέσεις των ΜΑΤ του ΠΑΣΟΚ εναντίον διαδηλωτών που διαμαρτύρονται κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Τα ΜΑΤ χτύπησαν με πολιτική εντολή τους πολίτες αφού ο στόχος τους είναι να κάμψουν το φρόνημα του λαού και να τον στείλουν σπίτι του ώστε να οι Πασόκοι να κυβερνούν.
Ο ΜΑΤατζής χτυπάει έναν εγκλωβισμένο με γροθιές και ο άλλος ΜΑΤατζής με το ρόπαλο. Συγχαρητήρια στον Χρ. Παπουτσή..
Η φωτογραφία είναι από το ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ναι....ο Έλληνας μπάτσος, μπορεί να σου κόβει κλήση επειδή μιλούσες στο κινητό σου τηλέφωνο ενώ ο ίδιος συνεχίζει το δρόμο του προσπερνώντας ακατάπαυστα με υπηρεσιακό όχημα διπλές γραμμές, να προσπερνά από τα δεξιά στα φανάρια και καθώς να παραβιάζει τους κόκκινους σηματοδότες όποτε και όπως αυτός γουστάρει.

Ο Έλληνας μπάτσος που κλαίγεται σα μυξοπαρθένα για τα λεφτά που του "χρωστά" το κράτος και τη φτώχεια την οποία βιώνει αλλά.......

νιώθει περήφανος και πολύ μάγκας για τα παρακαλετά που θα ακούσει από το φουκαρά που θα τον σταματήσει σε ακόμη ένα φοροεισπρακτικό μπλόκο ελέγχου ταχύτητας.

Η εφεδρεία μπορεί κάλλιστα να εφαρμοσθεί πιλοτικά από τους "γιωτάδες" μπάτσους που δεν έχουν τα κατάλληλα κριτήρια να οπλοφορούν, ασχέτως αν παίρνουν το επίδομα οπλοφορίας.

Καλό ψήσιμο στην κόλαση......γουρούνια....!!!