Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΥ ΕΠΛΥΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ

Είχαμε μια απορία και την εκφράσαμε. Που έπλυνε το αυτοκίνητό του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Θανάσης Γικόνογλου.
Η ώρα ήταν περασμένη, κόντευε μεσάνυχτα, και ασφαλώς δε μπορούσε να πάει στο σπίτι του με τις κοπριές στο ΙΧ του.
Κάτι έπρεπε να κάνει. Και επειδή όταν...λειτουργείς υπό πίεση πρέπει να βρίσκεις άμεσες λύσεις έπεσε η ιδέα να πάνε με το φίλο του ως την Κουλούρα.
Γιατί στην Κουλούρα; Μα γιατί εκεί βρίσκεται η εγκατάσταση που γεμίζουν με νερό τα βυτία τους οι αγρότες για να ψεκάσουν. Η παροχή νερού είναι δυνατή, το νερό βγαίνει με μεγάλη πίεση και το αποτέλεσμα ήταν ορατό σε λίγα δευτερόλεπτα.
Μάθαμε ότι τη "βρώμικη" δουλειά του πλύντη ανέλαβε ο φίλος του και ότι ο βουλευτής έδινε εντολές για καλύτερο πλύσιμο αφού δεν είχαν καμιά βοήθεια και δούλευαν στο σκοτάδι υπό το φως των αστεριών.
Όταν έκριναν ότι είχαν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα πήραν το δρόμο της επιστροφής και το καλό πλύσιμο έγινε την επόμενη μέρα σε πλυντήριο αυτοκινήτων κανονικό.
Η απορία λύθηκε λοιπόν και ας είναι καλά ο κοινοτάρχης της Κουλούρας που είχε προβλέψει να κάνει αυτό το έργο και εξυπηρέτησε τον βουλευτή στην δύσκολη στιγμή που είχε...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΛΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

AXIOS DIMOSIOGRAFOS EISAI ANEVAZEIS OTI SE VOLEUEI ... KRIMA ... ORAIO PARADEIGMA THA DOSEIS STA PEDIA SOU

Ανώνυμος είπε...

E GIA AUTO EISAI OREOS ANEVAZEIS OTI THELEIS ... GIOYXA

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 12.09.
Την άλλη φορά Χάρη, θα τον ρωτάς πρώτα αν βολεύει αυτόν και τότες μόνον θα ανεβάζεις πόστ.Δεν γίνεται να ανεβάζεις ότι θέλεις εσύ. Πρέπει να ανεβάζεις, ότι θέλει αυτός. Θα παίρνεις άδεια; δηλαδή. Δηλαδή, ξέρεις ποιά εποχή ρωτούσαν πρώτα και μετά δημοσιοποιούσαν οι δημοσιογράφοι.
Σωστός ο 12.09 λέω. Ρωτάει ο κόσμος πρώτα, μόνον αυτόν. Χάρη πρέπει να συμορφωθείς γιατί διαφορετικά.... Θα μας κάνει αέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να καθαρίσω τον σταύλο μου και ψάχνω εθελοντές .

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΠΟΥΝΙ. ΜΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΤΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΩΝΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ