Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Την πόρτα της εξόδου δείχνει στον Χαλκίδη ο Βασίλης Γώγος: ‘Ας ασχοληθεί με την υστεροφημία του’!

Β. Γώγος
Απαντήσεις στα όσα δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Χαλκίδης στην πρόσφατη συνέντευξή του για τον ίδιο και τον συνδυασμό του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, δίνει σήμερα στον ‘Πληροφοριοδότη’ ο Βασίλης Γώγος. Ο επικεφαλής της ελάσσονος πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας δείχνει παράλληλα την πόρτα της… εξόδου στον βουλευτή, προτρέποντάς τον να προστατεύσει την υστεροφημία του.
«Η απάντησή μου προς...τον κ. Χαλκίδη, μπορεί να άργησε αλλά δεν οφείλεται σε αδυναμία. Η παρουσίαση των γεγονότων και των καταστάσεων ήταν καθ’ ολοκληρίαν ψευδή και ανυπόστατη. Η επίκληση του κ. Χαλκίδη για υποστήριξή μου στις πρόσφατες εκλογές ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Το γνωρίζει καλά ο ίδιος, αλλά και ο κομματικός μηχανισμός του νομού Ημαθίας, ότι το ψηφοδέλτιο μου δεν είχε καμιά στήριξη από την λίστα των 30 στελεχών του κ. Χαλκίδη, βοήθεια την οποία ζήτησα. Ζήτησα να μου προτείνει τρία από τα τριάντα στελέχη του αλλά η απάντηση που πήρα ήταν ότι: “δεν μπορώ να σου δώσω 3 υποψηφίους που ζητάς διότι θα είμαι αναγκασμένος να τους στηρίξω και το ίδιο θα ζητήσουν και οι άλλοι κομματικοί υποψήφιοι”. Η ατυχής αναφορά του για συμμετοχή του Γιάννη Σιμήνου στο ψηφοδέλτιο μου, ήταν πέρα για πέρα αναληθής διότι ο κ. Σιμήνος με δημόσια δήλωσή του είχε τονίσει ότι η στήριξή του στο πρόσωπό μου ήταν η μοναδική προϋπόθεση για κάθοδό του στις εκλογές.

Το ίδιο ισχύσει και με τους άλλους υποψηφίους που ο κ. Χαλκίδης επικαλείται ότι μου πρότεινε, εν αντιθέσει με τα άλλα πρωτοκλασάτα του στελέχη που κατέληξαν στον συνδυασμό του κ. Καραμπατζού, είτε ως υποψήφιοι είτε στηρίζοντάς τον.

Σχετικά με το κλίμα που επικαλείται ότι δημιουργήθηκε την προεκλογική περίοδο, αναρωτήθηκε ποιος το δημιούργησε; Δηλώνω κατηγορηματικά ότι το δημιούργησε ο ίδιος και κάποια τότε ισχυρά στελέχη του κόμματος, των οποίων ο πολιτικός βίος έχει παρέλθει. Ξεχνά και την πρόσφατη δήλωση για υποστήριξη της κ. Ιωσηφίδου, ενώ ο τόπος βοούσε για κρυφές συναντήσεις του μαζί της; Να θυμίσω ότι η κ. Ιωσηφίδου ζήτησε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ και αμέσως μετά στράφηκε στον κ. Χαλκίδη. Ποτέ ο κ. Χαλκίδης στη Νάουσα, δεν στήριξε κομματική υποψηφιότητα της παράταξης ενώ αντίθετα οι επιλογές του αποσκοπούσαν σε ίδια συμφέροντα.

Τέλος, για το ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός δηλώνουμε: τόσο εγώ όσο και οι υποψήφιοί μου δημοτικοί σύμβουλοι, είμαστε υπερήφανοι διότι αποτύπωσε ένα σεβαστό ποσοστό που εμπιστεύτηκε το πρόγραμμα, τις αρχές, τις αξίες, του καθενός από εμάς.

Κλείνοντας, μια προτροπή για τον μοναδικό βουλευτή που εξέλεξε η παράταξή μας στον νομό: όφειλε εξ αρχής να λειτουργεί για το συμφέρον όλων των Ημαθιωτών με ανιδιοτέλεια, αίσθημα δικαίου και χωρίς εξαιρέσεις, και διαχωρισμούς όπως έκανε πριν τις εκλογές κατά δημόσια δήλωσή του ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον με τη Νάουσα. Προφανώς γιατί κάποιες από τις επιλογές της βάσης του κόμματος δεν ήταν της αρεσκείας του. Είναι καιρός για τον κ. Χαλκίδη να ασχοληθεί με την υστεροφημία του».

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αβρέ Βασίλη, όταν δεν σε θέλουν στο χωριό, εσύ θέλεις να μείνεις στο σπίτι του παπά!! Στο χωριό του κολλητού σου Σάββα Ακριτίδη πόσα ψηφοδέλτια πήρες? Και για αυτό ο Χαλκίδης έφταιγε? Τώρα να δείχνεις την έξοδο στο Χαλκίδη εσύ μόνο σαν κακόγουστο ανέκδοτο ακούγεται, για αυτό άραξε γιατί δεν σε παίρνει.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις ποτέ στον ιππόδρομο να ποντάρουν σε κουτσό άλογο?

Ανώνυμος είπε...

Η μισή ΝΔ ΄ήτανε με τον Καραμπατσό, τι έκανε η Μομαρχιακή για αυτό?