Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ Ε.Κ ΝΑΟΥΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Το είπε και το έκανε το Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία του Ε.ΚΝ. έστησε τραπεζάκια έξω από την εφορία και μάζεψαν υπογραφές πολιτών που δεν θα πληρώσουν τα χαράτσια της ΔΕΗ. Όπως τόνισε ο...πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάκης Τσίτσης «η άρνηση πληρωμών των ανέργων, απολυμένων, απλήρωτων εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων, των συνταξιούχων είναι νόμιμη πράξη. Δεν έχουμε να πληρώσουμε. Οργανωμένα, με συλλογικές μορφές ανυπακοής αντιστεκόμαστε για να ματαιώσουμε τα φορολογικά χαράτσια με στόχο την κατάργησή τους. Οργανωμένα και συλλογικά να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες. Δε πληρώνουμε το χαράτσι για τα σπίτια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Οργανώνουμε συλλαλητήριο μαζικής επιστροφής των χαρατσιών. Να μην επιτρέψουμε να κοπεί ρεύμα - νερό σε καμιά λαϊκή οικογένεια. Να μην επιτρέψουμε να μείνει αγιάτρευτος κανένας ανασφάλιστος Να μην πληρώσει κανένας γονιός ούτε 1 ευρώ για τη λειτουργία των σχολείων»είπε.
Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου ΝάουσαςΤο Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί όλους τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, συνταξιούχους, νέους και νέες σε οργανωμένη, λαϊκή, μαζική ανυπακοή στα χαράτσια.
Η άρνηση πληρωμής είναι πατριωτική πράξη, πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Να τα εισπράξουν από τις μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρίες, που ξεζουμίσανε τον πλούτο της χώρας μας.
Εμείς δε χρωστάμε σε κανένα.
Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί όλους τους εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και συνταξιούχους να υπογράψουν μαζικά το έντυπο της άρνησης πληρωμής.
Ώρες προσέλευσης: 8.00πμ – 2.00μμ, 5.30μμ – 8.00μμ

ΠΗΓΗ: http://www.naousanews.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καμια πρωτοβουλια παρομοια,θα γινει και στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ;