Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πασχίζει λέει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να διευκολύνει τους αστυνομικούς και άλλους υπαλλήλους του γιατί η οικονομική κρίση μείωσε τους μισθούς τους σε τέτοιο βαθμό που μετά τις παρακρατήσεις από δάνεια κλπ εισπράττουν εκκαθάριση λίγων δεκάδων ευρώ.
Πασχίζει ο Παπουτσής και...μάλιστα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακατηθηκών και Δανείων ώστε να επιτύχει μια ευνοϊκή ρύθμιση στους άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας ώστε αυτοί να συνεχίσουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Η δουλειά τους βέβαια είνα να καταστέλλουν τις κινητοποιήσεις του λαού εκτός του να κυνηγάνε την κοινή εγκληματικότητα.
Πιθανόν οι υπάλληλοι του Υπουργείου του Παπουτσή να νιώσουν ικανοποίηση με την ενέργεια του Υπουργού τους και να δουλέψουν ακόμα πιο αποδοτικά. Ωστόσο, θα έπρεπε κι αυτοί, όλοι μαζί, να αρνηθούν να εκτελέσουν τις εντολές που τους δίνει το Υπουργείο για καταστολή των διαδηλώσεων και να ενωθούν με τον λαό που βρίσκεται στους δρόμους.
Είναι φανερό ότι είναι μονόδρομος αυτή η επιλογή των αστυνομικών υπαλλήλων, να ενωθούν με τον υπόλοιπο λαό και να αποδείξουν στην πράξη ότι είναι κομμάτι του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δουλεύουμε για όσο πληρωνόμαστε.
Αυτό θα ισχύει από δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Μαζι σου αδελφε....... Οσο παιρνουμε τοσο θα αποδιδουμε

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω αδελφε.....τα ψεματα τελειωσαν