Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το πραγματικό της πρόσωπο δείχνει ξεκάθαρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τιμωρώντας όλους τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση για την απεργία που έχει ξεκινήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Με τη γνωστή φασιστική συνταγή της... συλλογικής ενοχής τιμωρεί όλους τους εργαζόμενους για την απεργία πιέζοντάς τους να τη σπάσουν από μέσα αφού η ίδια αδυνατεί να βρει λύση.
Ο σοσιαλιστής Καστανίδης που μόλις χτες επιχειρούσε να ψελίσσει για το δικαίωμα του λαού στη διαμαρτυρία και την απεργία και τον αγώνα και την δημοψηφισματική επιλογή σήμερα δείχνει τη φασιστική του πρακτική.
Ο νόμος του Χίτλερ, ο νόμος του φασισμού για τη συλλογική ευθύνη υλοποιείται προς όλους τους εργαζόμενους της Αυτοδιοίκησης.
Άντε να δούμε μέχρι που θα φτάσουν. Μέχρι ποιο έσχατο σημείο κατάντιας θα φτάσουν. Μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν αρκεί να υπηρετήσουν το ΔΝΤ και τους σπόνσορές τους.
Ο σοσιαλιστής Καστανίδης εκτός αυτού του μέτρου έδωσε εντολή και στον εισαγγελέα να παρέμβει ώστε να διερευνήσει τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στην ΚΕΔΚΕ. Επεισόδια για τα οποία μοναδική υπεύθυνη είναι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κανένας άλλος.
Τέλος, ας μη βγουν διάφοροι ευαίσθητοι και "πολιτισμένοι" και αρχίσουν να επιχειρηματολογούν για αγώνες ειρηνικούς και τέτοια φαιδρά. Οι άνθρωποι χάνουν το ψωμί τους και παλεύουν με όποιον τρόπο ξέρουν. Και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα, απώλειες. Στον πόλεμο αυτό αναμενόμενο είναι να υπάρχουν σκουπίδια στην Αθήνα, βρώμα κλπ αλλά από την άλλη χιλιάδες άνθρωποι ξαφνικά βλέπουν την πόρτα της εξόδου από τη ζωή.
Τι λοιπόν προτιμάτε; Σκουπίδια στους δρόμους ή χιλιάδες δράματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: