Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Άνεργοι Θεσσαλονίκης προς Β. Τεκτονίδου: «Δεν θα πέσετε, εμείς θα σας ρίξουμε»

Επίθεση εναντίον της Βούλας Τεκτονίδου, που πρόσφατα έγινε βουλευτής, μετά την παραίτηση του Θωμά Ρομπόπουλου, εξαπολύουν άνεργοι της Θεσσαλονίκης. Την κατηγορούν ότι ψήφισε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και την προειδοποιούν για σύντομο κοινοβουλευτικό βίο…
Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Θεσσαλονίκης αναφέρει, ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της προς την πρ. προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας: «Ενημερώνουμε τα 2 εκατ. ανέργων ότι το υπ’ αριθμόν 154 «ναι» που ακούστηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της χουντικής – κατοχικής κυβέρνησης και ψηφίστηκε, εν μέσω μιας 48ωρης απεργίας που η συμμετοχή της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο – το πολυνομοσχέδιο που εξοντώνει την κοινωνία, ακούστηκε από την Βούλα Τεκτονίδου, η οποία ήταν περιφερειακή διευθύντρια Μακεδονίας – Θράκης του ΟΑΕΔ και καθημερινά είχε κροκοδείλια δάκρυα για το δράμα των ανέργων και έρχεται τώρα με την ψήφο της να το μεγιστοποιήσει.
Οι άνεργοι τονίζουν στην ανακοίνωσή τους πως «η Βούλα Τεκτονίδου, η οποία αντικατέστησε τον Θωμά Ρομπόπουλο, που παραιτήθηκε αφού ψήφισε το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, αποδεικνύεται πάντα πρόθυμη (κατέβηκε επικεφαλής με το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε μία αποστολή από πριν χαμένη, στην οποία απέδειξε την πασοκική αφοσίωση)».
Οι άνεργοι προειδοποιούν μάλιστα την κ. Τεκτονίδου, λέγοντας: «Ενημερώνουμε την Βούλα Τεκτονίδου ότι ο κοινοβουλευτικός της βίος θα είναι πολύ σύντομος, δεν θα πέσετε, εμείς θα σας ρίξουμε».


Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανέργων Θεσσαλονίκης αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org.

thestival.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o lykos mono to mali alazi