Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΘΡΟ: «Παραμερίστε, η ζωή εμάς θέλει, η νέα Ελλάδα εμάς περιμένει»

του Παναγιώτη Κουτσοπίνη*

Σήμερα που η Ελλάδα ατιμάζεται και που καταδικάζεται να μείνει στο περιθώριο για δεκαετίες, καλούμαστε όλοι εμείς που δεν είχαμε συμμετοχή στο μεγάλο έγκλημα, να διαχειριστούμε ευφυώς τη χρεοκοπία.
Πρέπει να αποδομηθεί το «σύστημα» που...οδήγησε την χώρα στην καταστροφή. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα που έντεχνα προσπαθεί να στήσει το «σύστημα» για την αναπαραγωγή του, φυσικά με έναν άλλο μανδύα και μια άλλες προμετωπίδες, όπως εναγωνίως επιχειρείται από τους διάφορους «συνειδητούς ή εκουσίους λαγούς» του συστήματος.
Nα κατεδαφίσουμε μεθοδικά το πελατειακό κράτος που στήσανε ενεργά οι συμμετέχοντες ως κυβερνώντες στο παιχνίδι του δικομματισμού ή οι αντιπολιτευόμενοι σιωπούντες λόγω σκοπιμότητας και ιδεοληψίας ή λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων ή παρωχημένων φαντασιώσεων ή άγνοιας των συνεπειών ή λόγω ελλείμματος ευφυΐας και οξυδέρκειας.

Όλοι αυτοί που αντιστάθηκαν και δεν λύγισαν στο πελατειακό κράτος της οποιασδήποτε κομματικής φαυλότητας και πλήρωσαν το τίμημα να είναι «στην απ΄ έξω».
Αυτοί που δεν εκμαυλιστήκαν από το δέλεαρ του χρήματος και της διαπλοκής.
Αυτοί που δεν εξαργύρωσαν, τον όποιο αντιδικτατορικό τους αγώνα και την όποια κοινωνική συνεισφορά τους, αλλά αηδιασμένοι από την σήψη και το θέατρο του παραλόγου στην ύστερη μεταπολιτευτική πορεία της χώρας επέλεξαν να «ιδιωτεύουν».
Όλοι αυτοί πρέπει να δώσουν το παρόν, και να δώσουν το μήνυμα:
«Παραμερίστε, η ζωή εμάς θέλει, η νέα Ελλάδα εμάς περιμένει»
18/10/11


*Χειρουργός Γυναικολόγος
MD Πανεπιστημίου Λούντ Σουηδίας
ΜΑ Αρχιάτρων Σουηδίας
Μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ.
http://panayotiskoutsopinis.blogspot.com//

Δεν υπάρχουν σχόλια: