Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ


Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δημήτρης Ταχματζίδης είναι γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχει θητεύσει γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, ήταν...
 δυο φορές υποψήφιος βουλευτής. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη αναφέρεται στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης την οποία καταδικάζει και αντιπαλεύει, στα εσωτερικά της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία και δηλώνει ότι δεν αποχωρεί από το κόμμα του γιατί θέλει από μέσα να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση που έχει επιβάλλει η "δεξιά" πτέρυγα.
Δείτε τα δυο βίντεο της συνέντευξης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ρε εργατοπατέρα;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Όσο δεχόμαστε ως λαός τα γεγονότα ως έχουν και επικροτούμε τα αποτελέσματα ως αναγκαία, (καταδικαστέα και απαράδεκτα από ολόκληρο το κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την κοινωνία), όσο ανεχόμαστε τη βία που ασκείτε καθημερινά στους εργαζόμενους , τόσο η γλώσσα θα διχαλώνει κι άλλο, θα σκίζεται στα δύο, θα αιμορραγεί, και σε λίγο -σε πολύ λίγο- δεν θα μπορεί ούτε κραυγή να βγάλει γιατί ως γνωστόν, ο μουγκός ούτε να κραυγάσει μπορεί. Ο πρόεδρος όμως δεν είναι έτσι και το απέδειξε για μια ακόμα φορά. Ο πρόεδρος είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που αγωνιστήκαμε και που θα θέλαμε να είναι. Δεν αιμορραγούσε η γλώσσα του και δεν διχάλωσε σαν των βουλευτών μας. Μας έδειξε ότι είναι μέλος και γνώστης των προβλημάτων της κοινωνίας αλλά και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μπράβο στον πρόεδρο που δεν μάσησε τα λόγια του και μας δίδαξε πολιτικό ήθος.

Ανώνυμος είπε...

Πότε δόθηκε η συνέντευξη; Ρωτώ γιατί ο εν λόγω κύριος χτες που πήγε το ογκώδες συλλαλητήριο στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας ήταν εξαφανισμένος και οι λοιποί εργατοπατέρες δημόσια δήλωσαν ότι ήταν στο εξωτερικό.

Ανώνυμος είπε...

μαθηματα σοσιαλισμου απο στελεχος του πασοκ
βρε αντε απο δωω

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Μα καλά υπάρχει ένας σώφρων άνθρωπος που να ζητά στα σοβαρά από τον κ. Ταχματζίδη να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ; Ο κ. Ταχματζίδης έχει να εργαστεί ένας Θεός ξέρει από πότε. Πιθανόν ούτε κι ο ίδιος να μη θυμάται πότε έκανε το τελευταίο του μεροκάματο. Μη του ζητάτε παράλογα πράγματα, όπως το να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ, διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε αυτόματα ότι θα έπρεπε να επιστρέψει στην εργασία του ή καλύτερα στην εργασιακή εφεδρεία. Οπότε ας λογικευτούμε. Ο κ. Ταχματζίδης πολύ απλά παραμένει στο ΠΑΣΟΚ για να υπερασπιστεί βαθιές σοσια - ληστρικές "αξίες",όπως είναι το προσωπικό του βόλεμα.

Ανώνυμος είπε...

το ΜΠΑΤΣΟΚ στο ονομα του σοσιαλισμου εχει Καπηλευτεί οραματα και αξιες για να ειμαι πιο σαφεις αυτα τα θυματα της εξουσιας του πασοκ
1985, ο αστυνομικος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων.
Ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
Μάρτιο του 1990 , 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη.
Τον Απρίλιο του 1993, ο 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΑΑΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ?