Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ με ευθύνη και με αίσθημα αλληλεγγύης προς την κοινωνία, το εργατικό κίνημα που δίνει μάχη επιβίωσης και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που καλείται να υποταχθεί σε μια ακραία αυταρχική και κατασταλτική επιλογή ....
της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε-ΔΝΤ και των εργολάβων, στέκεται στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκεται.


Με τις νομικές οδηγίες θέλουμε να υποστηρίξουμε την πολιτική απόφαση των φαντάρων και του μόνιμου προσωπικού που Αρνούνται να γίνουν Απεργοσπάστες, Αρνούνται να στραφούν ενάντια στην κοινωνία που αντιστέκεται στην επιβολή Εργασιακού και Κοινωνικού Μεσαίωνα.
Εξάλλου φαντάροι και μόνιμοι είναι ήδη θύματα αυτής της πολιτικής περικοπών, εξαφάνισης εργασιακών δικαιωμάτων, που απειλεί να στείλει χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. στην ανεργία,σχεδιάζει να επιβάλλει αύξηση της στρατιωτικής θητείας και απαγορεύει στους μόνιμους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με Αξιοπρέπεια!
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος: «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».
Η ερμηνευτική δήλωση του ίδιου άρθρου, σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται η υποχρεωτική προσφορά άλλων υπηρεσιών, εντός ή εκτός των ενόπλων δυνάμεων, αφορά, αποκλειστικά, τους αντιρρησίες συνείδησης. Η εναλλακτική θητεία είναι δικαίωμα των αντιρρησιών συνείδησης και όχι υποχρέωση των στρατευμένων.
Σύμφωνα με το άρθρο120 παρ. 4 του Συντάγματος, «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Το Σύνταγμα αποτελεί τον Ανώτατο Καταστατικό Νόμο του κράτους, και η ισχύς του είναι ανώτερη από οποιονδήποτε άλλο τυπικό νόμο, διάταξη ή διαταγή.Τόσο οι έφεδροι, όσο και το στρατιωτικό προσωπικό έχουν την υποχρέωση να ενεργούν σύμφωνα με το Σύνταγμα, την φύλαξη του οποίου άλλωστε ορκίστηκαν.Διαταγή αντικείμενη στο Σύνταγμα είναι παράνομη.
Δεδομένων των ανωτέρω, η εμπλοκή του στρατιωτικού προσωπικού ή των στρατευμένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων, αποτελεί αντισυνταγματική και παράνομη στρατιωτική επέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας. Ως εκ τούτου, αντισυνταγματική και παράνομη είναι και κάθε σχετική διαταγή προς το στρατιωτικό προσωπικό ή τους στρατευμένους, η οποία μετατρέπει τον στρατό σε απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Για τους παραπάνω λόγους, κάθε στρατευμένος ή επαγγελματίας οπλίτης,δεχόμενος τέτοια αντισυνταγματική και παράνομη διαταγή, σύμφωνα με το άρθρο120 του Συντάγματος, Δικαιούται και Υποχρεούται, Να βγει στην αναφορά του σχηματισμού που ανήκει, και υπερασπιζόμενος τα συνταγματικά δικαιώματα του ιδίου και όλου του λαού, να αρνηθεί να ενταχθεί στον παράνομο απεργοσπαστικό μηχανισμό της κυβέρνησης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: